Welkom bij Ask Roger!

Of het nu gaat om contact via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, als organisatie wil jij altijd optimaal in contact staan met je klanten en leveranciers. Door telefonie toe te voegen aan je Microsoft Teams omgeving, optimaliseer je processen en verhoog je productiviteit voor jouw organisatie. Voeg daar Contact Center technologieën aan toe en je  zorgt ervoor dat je in contact blijft met jouw relaties gedurende hun hele klantreis. We zorgen ervoor dat jij als klant altijd een oplossing hebt die écht past bij jouw organisatie.

Daar wil ik mee aan de slag!

Onze

aanpak

Om ervoor te zorgen dat de oplossing die we bij jouw organisatie implementeren ook écht werkt voor jouw organisatie, kijken we met elkaar naar de beste passende producten en diensten. Met onze jarenlange ervaring in telefonie weten we precies wat bedrijven nodig hebben als het gaat om communicatie. Hoe zit de organisatie in elkaar? Welke mensen werken er? Wat doen die mensen? Waar gebruiken zij de oplossing voor? Met welke wet- en regelgeving moet rekening worden gehouden? En hoe gaan medewerkers om met een nieuw systeem?

Allemaal vragen waar we in onze Road to Success mee aan de slag gaan. Met dit framework, die we samen met Microsoft ontwikkelden, ben je verzekert van een oplossing die echt past bij jouw organisatie. 

Meer over de Road to Success

Microsoft Teams Phone

Microsoft Teams is uitgegroeid tot een begrip in het nieuwe digitale werken. Door Teams te integreren met je telefonie centrale en het inzetten van simpele maar effectieve applicaties, realiseer je verbeteringen in bedrijfsprocessen. Hiermee worden de eerste stappen richting een optimale werkomgeving gezet.

Contact Center

Alle communicatiekanalen, CRM informatie en applicaties overzichtelijk in één centrale omgeving in combinatie met de basisfunctionaliteiten van een Contact Center systeem. Je voegt hiermee een volledige omnichannel contactcenter functionaliteit toe aan Microsoft Teams. Bespaar kostbare tijd door deze te integreren in één systeem.

Teams Meeting Rooms

Hoe ga je om met een meeting waarbij de helft van de deelnemers op kantoor aanwezig is en de andere helft vanaf een andere locatie deelneemt? Door vergaderruimten op kantoor in te richten met de juiste devices, zorg je voor inclusieve meetings waarbij iedereen goed zichtbaar en verstaanbaar is.

Gespecialiseerd

in deze branches

                   Overheid Onderwijs Healthcare Woningcorporaties Reizen Automotive

Klantcases

Bekijk hier onze andere cases

Neem contact op zoals jij wilt!


Contact