Contact center

Professionele Contact Center oplossingen voor iedere soort organisatie. Verbeter de productiviteit van je klantcontact afdeling en verhoog de klanttevredenheid. 

Direct in contact komen met de klantenservice van een bedrijf draagt veel bij aan de klanttevredenheid. De manier waarop, de snelheid waarmee en het antwoord dat de klant krijgt is bepalend voor de totale klantervaring. Dit valt en staat met efficiëntie binnen je organisatie. Hoe meer tijd medewerkers hebben, hoe beter ze je klant kunnen bedienen.

Je wil het je klanten dus zo gemakkelijk mogelijk maken om met je bedrijf te communiceren. Naast telefoon en e-mail geeft een groot aantal klanten de voorkeur aan social media, chat of WhatsApp. Maar hoe zorg je ervoor dat deze inkomende berichten snel en door de juiste persoon worden afgehandeld?

Met onze Contact Center oplossing heb je de geschikte tools in huis om ervoor te zorgen dat mensen professioneel worden geholpen. We brengen alle communicatiekanalen en telefonie samen met de juiste informatie, op het moment dat jouw KCC afdeling die nodig heeft. Zo gaan zij zo efficiënt mogelijk te werk. Want dat is nu juist de manier waarop jij kan zorgen voor tevreden klanten.

Of het nu gaat om de sociale kanalen, webchat of WhatsApp, onze Rogers kunnen het allemaal integreren in jouw omgeving. Het resultaat: klanten die écht gehoord worden.

Keep in Touch met ROGER365.io

Alle communicatiekanalen, CRM informatie en jouw applicaties overzichtelijk in één centrale omgeving. Voeg Contact Center functionaliteiten toe en je hebt het inzicht in o.a. wachtrijen, afhandelingstijd en beschikbare agenten. Met dit handige platform stel je de klant centraal en werken medewerkers efficiënt in één systeem. 

ROGER365.io

Keep in Touch met Anywhere365 

Dé professionele Contact Center oplossing! Met Anywhere365 voeg je volledige omnichannel Contact Center functionaliteiten toe aan Microsoft Teams. Webchat, social media-kanalen en mobiele communicatie nemen in snel tempo de rol van traditionele telefonie over binnen het klantcontact. Anywhere365 biedt organisaties van iedere omvang intelligente communicatie- en dialogue management tools, on-premise of vanuit de cloud.

Anywhere365

Keep in Touch met Microsoft Teams

Microsoft Teams is uitgegroeid tot dé oplossing voor het hybride kantoor. Microsoft Teams maakt nieuwe en efficiënte manieren van werken mogelijk door integraties met diverse applicaties en oplossingen. Ook onze KCC oplossingen kunnen naadloos geïntegreerd worden in jouw Teams omgeving en worden daarmee een onderdeel van de gehele organisatie. 

Microsoft Teams

Klantcases

Bekijk hier onze andere cases