Bots & Virtual Assistant

Verhoog jouw klanttevredenheid en productiviteit door het effectief inzetten van intelligente bots. 

Door het slim inzetten van Bots & Virtual Assistants binnen jouw organisatie, zorg je ervoor dat je meer inkomende aanvragen tegelijk verwerkt. Daarnaast zorgt de juiste afhandeling van verschillende vragen door intelligente Bots er ook voor dat klanten sneller geholpen worden. Dit leidt weer tot een grotere klanttevredenheid. Voor organisaties die twijfelen aan de effectiviteit door het inzetten van slimme bots, gaan we graag de uitdaging aan met een overtuigende demo die je in de praktijk mag uittesten.

ROGER365.io

Je wil je klanten het zo gemakkelijk mogelijk maken om met je bedrijf te communiceren. Daarnaast wil je dat vragen zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Met de inzet van onze handige chatbot kan je tot 80% van alle vragen automatisch laten beantwoorden. Naast de automatische chatbot biedt ROGER365.io ook handige chat tools en de mogelijkheid tot het integeren van sociale media zoals WhatsApp met jouw Teams omgeving.


ROGER365.io

Microsoft Teams

Binnen enkele maanden is Microsoft Teams uitgegroeid tot een begrip in het nieuwe digitale werken. Microsoft Teams stimuleert nieuwe en efficiënte manieren van werken door de integratie met applicaties en systemen.

Bij het inzetten van intelligente Bots kunnen wij ervoor zorgen dat ingewikkelde vragen naadloos geëscaleerd kunnen worden naar de 2e-lijns support binnen de Microsoft Teams omgeving.

Microsoft Teams

Power Platform

Organisaties die het maximale uit hun Teams omgeving willen halen, zetten daarvoor het Microsoft Power Platform in. Met Power Platform is het onder andere mogelijk om eigen apps te bouwen, processen te automatiseren en bots te ontwikkelen. Hierdoor maak je van Teams de applicatie waarmee ieder individu binnen je organisatie zijn werkzaamheden uitvoert.

Lees verder

Klantcases

Bekijk hier onze andere cases