Microsoft
Cloud, computers, apps en games

Microsoft - 's werelds grootste softwarebedrijf. Toonaangevend in zo'n beetje
elke branche en niemand die het niet kent. Met een grote verscheidenheid
aan software en inmiddels ook hardware, zijn er over heel de wereld veel gespecialiseerde partners. Ask Roger! mag zichzelf Solutions Partner op
het gebied van Modern work noemen!

Over

Microsoft

 Microsoft maakt digitale transformatie mogelijk in het cloud tijdperk en heeft daarbij een intelligente voorsprong. Haar missie is om elk persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken. Microsoft gelooft dat technologie ten goede kan en moet worden gebruikt en dat innovatie op een zinvolle manier aan een betere wereld kan bijdragen.

Dit doen ze onder andere met Microsoft Teams. Dé samenwerkingshub waarin al je werkzaamheden samenkomen. In Teams komen alle Microsoft producten bij elkaar, waardoor jij zo efficiënt mogelijk je werkdag doorkomt.

Waarom Microsoft

Microsoft is het meest toonaangevende softwarebedrijf ter wereld. Waar Microsoft zegt dat de wereld naartoe gaat, gaat de wereld naartoe. Met hun jarenlange ervaring in digitalisering en technologie, vertrouwt de hele wereld in hun vooruitstrevende inzichten. 

Ask Roger! & Microsoft

Samen met Microsoft zorgen we ervoor dat we er echt voor zorgen dat de oplossingen van Microsoft écht werken voor jouw organisatie. Met hun technische kennis en ons inzicht in jullie markt, komen we met elkaar tot de juiste oplossing. 

Klantcases

Bekijk hier onze andere cases