Teams Meetings en              Meeting Rooms

Met een goed georganiseerd inspiratiesessie of een soepel verlopen vergadering maak jij indruk op jouw relaties. Met het neerzetten van de juiste vergaderapparatuur doe je de eerste belangrijke stap in de goede richting.

We werken tegenwoordig voor een groot deel hybride. Voor een presentatie of kennissessie stappen we niet meer zo snel de auto in – en dat geldt ook voor klanten en relaties. Ook komt het nog steeds voor dat belangrijke vergaderingen virtueel plaatsvinden. Maar hoe zorg je dan voor een persoonlijke en professionele aanpak?

In die gevallen gebruik je een Teams Meeting of Meeting Room in combinatie met Personal Devices. En daar kunnen onze Rogers je natuurlijk alles over vertellen! We zorgen ervoor dat jouw organisatie altijd de beste videoconferencing oplossing heeft staan, die precies past bij de plannen die jouw organisatie heeft. Je krijgt altijd advies van specialisten met jarenlange ervaring.

Keep in Touch met Meeting Rooms 

Niet elke online vergadering verloopt even soepel. Een belangrijke invloed hierop is de omgeving waarin wordt vergaderd. Door het creëren van professionele meeting ruimtes binnen een bedrijf wordt de uitstraling en kwaliteit van de meeting naar een hoger niveau gebracht. Het resultaat: het contact met collega’s en externe partners wordt als professioneel en goed verzorgd ervaren.

Keep in Touch met Personal Devices

Je werkomgeving is veranderd. Het is niet langer een vaste plaats waar je heen gaat of een vast tijdstip op de dag. Maar sommige dingen veranderen niet, werken betekent nog steeds dingen gedaan krijgen. Het hangt nog steeds af van duidelijke communicatie en samenwerking. Van technologie die verbindingen verbetert, terwijl afleiding wordt onderdrukt. De juiste Personal Devices helpen jou je dag optimaal te benutten.   

Keep in Touch met Microsoft Teams 

Persoonlijk contact: de juiste technologie maakt het mogelijk. Een goede remote vergadering begint natuurlijk bij Microsoft Teams, de basis voor Teams Meetings en Live Events. Door Teams te gebruiken voor evenementen blijft niet alleen al je informatie op één centrale plek opgeslagen, ook privacy is gewaarborgd. Met de app kunnen deelnemers onderweg en wereldwijd deelnemen aan vergaderingen.

Microsoft Teams

Klantcases

Bekijk hier onze andere cases