Collaboration

(Samen)werken waar en wanneer je maar wilt, vanaf elke device.

Het nieuwe (samen)werken is niet meer met z’n allen naar kantoor gaan en daar tussen 9.00 en 17.00 verblijven. We werken waar en wanneer we dat willen en vanaf een device naar keuze. Om een succes van dit hybride werken te maken is het cruciaal om op een persoonlijke en efficiënte manier met elkaar in contact te blijven. Microsoft Teams maakt het mogelijk.

Maar wist je dat je met Teams veel meer kunt dan online vergaderen? Haal jij wel het onderste uit de kan? Onze Rogers helpen graag met het inrichten van Teams en aanvullende tools, als ook het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Keep in Touch met Microsoft Teams

Wie ‘hybride werken’ zegt, zegt Microsoft Teams. En we weten inmiddels ook allemaal dat Microsoft Teams veel meer is dan alleen online vergaderen.

Door het inzetten van simpele maar effectieve applicaties kunnen enorme verbeteringen in bedrijfsprocessen worden gerealiseerd. Betrek ons bij jullie reis naar een optimale digitale werkomgeving en laat je inspireren.

Microsoft Teams

Keep in Touch met ROGER365.io

Met ons customer engagement platform ROGER365.io integreer je verschillende communicatiemiddelen, CRM-systemen, WhatsApp en een chatbot allemaal in Microsoft Teams. Op die manier stel je de klant centraal en kan je door het inzetten van chatbots en artificial intelligence meer klanten optimaal bedienen en tevreden houden.

ROGER365.io

Klantcases

Bekijk hier onze andere cases