Business Productivity

Jouw bedrijfsprocessen volledig flexibel inrichten zoals jij dat wil. De modernste oplossingen maken het mogelijk. Combineer Microsoft Teams met de add-ons die echt werken voor jouw organisatie. 

Keep in Touch met Microsoft Teams

Microsoft Teams is uitgegroeid tot dé oplossing voor het hybride kantoor. Wat veel mensen nog niet weten is dat Microsoft Teams nieuwe en efficiënte manieren van werken mogelijk maakt door integraties met diverse applicaties en oplossingen. 

Keep in Touch met ROGER365.io 

Met ons customer engagement platform ROGER365.io integreer je verschillende communicatiemiddelen, CRM-systemen, WhatsApp en een chatbot allemaal in Microsoft Teams. De basis voor fantastisch klantcontact! 


Keep in Touch

met Ask Roger!

Als organisatie wil je actief - en het liefst proactief - zorgen dat je altijd en overal in touch bent en blijft met de diverse doelgroepen. En graag wel zo eenvoudig mogelijk. Dus zonder ingewikkelde toestanden kanaalonafhankelijk met iedereen kunnen communiceren op een menselijke en interactieve manier.

Dat is wat we voor je doen. Of het nu gaat om contact via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, we verbinden door! We zorgen dat je processen worden geoptimaliseerd en geïntegreerd – zodanig dat je productiviteit en dus je klanttevredenheid worden verhoogd.