Business Automation

Creëer de ideale werkomgeving met het Power Platform van Microsoft door het juist vormgeven van werkprocessen.

Een flexibele omgeving waar naar wens nieuwe processen gemakkelijk worden opgezet om de bedrijfsvoering te verbeteren? Het Power Platform van Microsoft maakt het mogelijk. Met apps, workflows, rapportages en chatbots speel je snel in op wat er gebeurt in de markt of binnen jouw organisatie.

En die apps, workflows, rapportages en chatbots zijn low code in elkaar te zetten, waardoor je geen nieuwe systemen hoeft aan te schaffen of maanden hoeft te wachten tot de rapporten die je hebt aangevraagd eindelijk op je bureau liggen.

Het Power Platform bestaat uit Power BI, Power Automate, Power Apps en Power Virtual Agents. Met Power BI krijg je makkelijk inzicht in je data en kun je deze visualiseren zoals jij dat wilt. Met Power Automate kun je gemakkelijk processen automatiseren en met de Power Virtual Agent bouw je gemakkelijk zelf een chatbot.

Wat is Power Apps?

Met Power Apps ontwikkel je zelf apps. Het fijne aan deze apps is dat je ze gemakkelijk integreert in Microsoft Teams, waardoor je ze gebruikt in je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast koppel je ze aan bijvoorbeeld je CRM of andere systemen.

Overigens hoef je geen whizzkid te zijn om profijt te kunnen hebben van Power Apps. Onze Rogers ontwikkelen graag verrassende Power Apps voor jou waarmee vrijwel alles mogelijk is. Tijdens onze inspiratiesessies ontdekken we samen met jou graag de mogelijkheden.

Keep in Touch met Power Platform

Wil je het maximale uit jouw Teams-omgeving halen? Dan kun je Microsoft Power Platform inzetten. Met Power Platform is het onder andere mogelijk om eigen apps te bouwen, processen te automatiseren en bots te ontwikkelen. Hierdoor maak je van Teams de applicatie waarmee iedereen binnen je organisatie zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Power Platform

Keep in Touch met Microsoft Teams

Wie ‘hybride werken’ zegt, zegt Microsoft Teams. De meeste mensen weten inmiddels ook wel dat er veel meer mogelijk is met Teams dan alleen online vergaderen.

Door het inzetten van simpele maar effectieve applicaties kunnen enorme verbeteringen in bedrijfsprocessen worden gerealiseerd. Betrek ons bij jullie reis naar een optimale digitale werkomgeving en laat je inspireren.

Lees meer

Klantcases

Bekijk hier onze andere cases