Bellen met Microsoft Teams nu voor iedereen binnen handbereik

Vanaf 1 april 2020 is flexibel, efficiënt en betaalbaar bellen bereikbaar voor alle bedrijven met een Office365 licentie. Microsoft heeft namelijk zojuist Business Voice gelanceerd. Hiermee kan iedereen gemakkelijk overstappen op bellen met Microsoft Teams. Hogere licenties zijn daar niet meer voor nodig. Een ideale combinatie voor bedrijven die op zoek zijn naar het verbeteren van hun flexibele werkomgeving. Naast het brengen van uitgebreide functionaliteiten brengt een overstap ook vaak een kostenvoordeel met zich mee. 
Ask Roger! Is gespecialiseerd in het uitrollen van deze communicatieoplossingen en helpt jou daarbij graag verder. Of je het nu uitgebreid wil aanpakken met functionaliteiten als WhatsApp integratie of callcenter oplossingen of gewoon snel wil uitrollen binnen enkele dagen, wij helpen je verder. Met onze Road to Success aanpak hebben wij een passende oplossing voor elk type organisatie. Ontdek hieronder wat Business Voice voor jouw organisatie kan betekenen of kijk hierover het webinar terug.

De voordelen van bellen met Microsoft Teams

Alles in 1 applicatie

Volledige integratie van diverse vormen van communicatie. Bellen, chatten, vergaderen binnen een applicatie. Met Teams kan alles naadloos met elkaar overlopen en iedereen kan je betrekken in jouw activiteiten. Ontvang je wel eens een belletje op het moment dat je de deur uit moet? Schakel gemakkelijk door naar jouw mobiel zonder dat de klant het merkt. Een mooi voorbeeld van de volledige flexibiliteit dat Teams te bieden heeft.

Overal bereikbaar met jouw vaste nummer vanaf elk device

Met de Teams applicatie zorg je ervoor dat je met jouw vaste nummer op elk gewenst device bereikbaar bent. Op deze manier kan je gemakkelijk gebruik maken van een tijdelijke telefoon of log je even in op een nieuwe werkplek en neem je alle communicatiemogelijkheden gewoon mee naar jouw nieuwe werkplek.

Geavanceerde instellingen bij afwezigheid

Ga je op vakantie of ben je misschien in gesprek? Met Teams kan je alles gemakkelijk instellen. Wil je eerste en tweedelijns opvolging instellen? Dat is binnen enkele momenten ingesteld. Is je collega onverwacht afwezig dan zet je zijn nummer gemakkelijk door naar de nieuwe invaller.

Bellen met één klik vanuit een chat sessie.

Chatsessies beginnen een steeds belangrijkere vorm van communicatie te worden. Soms merk je echter dat een sessie wat lang wordt en besluit je deze persoon toch maar even te bellen. Vanuit Teams is dat met een klik geregeld.

AI functies

Voicemail transcriptie, chat vertaling en opnemen van meetings. Alles wordt uitstekend geregistreerd, gedocumenteerd en overzichtelijk gepresenteerd.

Verhoogt adoptie van Teams

Door het uitbreiden van de werkzaamheden in Teams zul je merken dat de adoptie van het programma en daarbij ook de gehele Office365 suite zal verbeteren. Hoe vaker men een programma gaat gebruiken hoe hoger de adoptie.

Uit te breiden met o.a. WhatsApp integratie

WhatApp is een ongelooflijk belangrijk onderdeel binnen onze communicatie geworden. Nadeel is vaak dat alles loopt via een aparte app en niet gedocumenteerd kan worden. Ask Roger! heeft een speciale Add-on ontwikkeld waarmee we WhatsApp naadloos kunnen integreren met bijvoorbeeld jouw CRM oplossing.

Naast de Ask Roger! WhatsApp Add-on zijn er voor Microsoft Teams verschillende Add-ons beschikbaar die ervoor kunnen zorgen dat uw communicatiestromen optimaal verlopen. Zo bieden we bijvoorbeeld een speciale Chatbot oplossing waarmee repeterende vragen automatisch afgehandeld kunnen worden. Zodra onze bot merkt dat het gesprek moet worden doorgezet krijgt de klant automatisch een medewerker aan de lijn. Naast deze Add-ons zijn er oneindig veel mogelijkheden waarbij de gespecialiseerde Rogers graag verder helpen met een passend advies. Vragen over Business Voice? Neem contact met ons op!

Alles uit jouw Teams omgeving halen?

We helpen graag!