Teams Meeting Rooms

Maak digitaal vergaderen net zo effectief als fysiek afspreken. Hoe? Met de juiste apparatuur in je vergaderruimten.

Een vaak gehoorde klacht binnen organisaties is dat er te veel vergaderingen zijn. Met de komst van het digitale werken is dit gevoel nog verder versterkt. Dit omdat niet elke online vergadering even soepel verloopt. Door het creëren van professionele meeting ruimtes binnen een bedrijf, wordt de uitstraling en kwaliteit van de meeting naar een hoger niveau gebracht. Dit heeft ook effect op de algehele ervaring over de gehouden vergadering. Zorg ervoor dat ook jouw meetings met externe partners als professioneel en goed verzorgd ervaren worden. Richt je Meeting Rooms in met de juiste devices en je zorgt ervoor dat je personeel altijd efficiënt deelnemen aan elke meeting.

Wat kan een professionele Teams Meeting Room jou allemaal brengen:

Camera met duimpje Optimale Setup

Start elke vergadering direct zonder zorgen met een vaste Teams Meeting Room. 

Oor Altijd verstaanbaar

Met de juiste apparatuur is iedereen in de ruimte altijd verstaanbaar.

Slimme camera Slimme Camera

Een slimme camera richt zich direct op de persoon binnen de ruimte die aan het woord is.

Pijl die een weg aflegt Multifunctioneel

Een Teams Meeting Room kan multifunctioneel worden ingezet. Of het nu voor een meeting is, een live event of gewoon een rustige spreekkamer.

Poppetje met duimpje Professionele indruk

Overtref de verwachtingen van jouw zakenrelaties met een professionele Teams Meeting Room.

Stapel geld Bespaar kosten

Met een goede Teams Meeting Room is een vergadering net of jullie fysiek bij elkaar zitten. Hiermee maak je bepaalde reizen overbodig.

Voor iedereen een andere

juiste keuze

We kunnen voorstellen dat je verdwaalt in het aanbod van Meeting Rooms. Daarom zetten we je onze favorieten voor jou op een rijtje! Wat past bij jou? En bij de werkzaamheden, de omgeving en persoonlijke voorkeuren? En in welke vorm wil je deze afnemen?

Meeting Rooms

Simpel te gebruiken, flexibel en high-performance room oplossingen. Of het gaat om huddle rooms of grote meeting ruimtes. Hier zijn onze favorieten voor jou! 

Bekijk

Hardware as a Service

Het goed inrichten van je Meeting Rooms is best een investering. Dat snappen we. Daarom kijken we graag samen naar manieren waarop we jou organisatie alsnog kunnen helpen met de implementatie van Meeting Rooms. Bijvoorbeeld Meeting Rooms voor een vast bedrag per maand. 

Lees verder

Jabra

Headsets voor kantoor en call center met geluidsonderdrukking en superieure geluidskwaliteit. Dat is de basis waarmee Jabra groot is geworden. Maar ook in een Teams Meeting Room setup zijn de producten van Jabra een enorme toevoeging aan de kwaliteit en ervaring van de online vergadering. Met het inzetten van de juiste producten start je snel en gemakkelijk een vergadering.

Poly

Of je nu een kleine vergaderruimte wil inrichten of een grote zaal met Poly haal je de juiste apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat digitaal samenwerken voelt alsof je daadwerkelijk in dezelfde ruimte zit. Ask Roger! adviseert jouw graag over de passende oplossing die jouw organisatie optimaal laat samenwerken.

Yealink

Innovatieve ontwikkelingen en veel onderzoek hebben ervoor gezorgd dat Yealink één van de grootste leveranciers van telefoonoplossingen is geworden. Inmiddels zijn aan dit portfolio ook samenwerkingsoplossingen voor video- en audioconferenties toegevoegd, die te combineren zijn met Microsoft Teams. De perfecte basis voor jouw Meeting Rooms! 

Logitech

Verbinden met innovatieve randapparatuur voor computers, dat is de basis van Logitech. Maar de markt veranderd en dus ook de manier waarop men verbinding maakt en communiceert. Daarom heeft Logitech inmiddels een ruim aanbod in Meeting Rooms apparatuur. Zodat jij ook nu efficiënt kunt blijven communiceren. Online, met video én audio. 

Devices uitproberen of meer info over meeting rooms?

We helpen graag!

Het succesverhaal van BPD

Bekijk de case!