Surface Hub 2S beschikbaar!

Een juichkreet bij Ask Roger!. Is eindelijk de kampioen in poolen verslagen? Smaakt de wijn te lekker? Nee, daar ging het dit keer niet om. De lang verwachte Surface Hub 2S is beschikbaar en daar worden de Rogers heel blij van. We zien namelijk heel veel toegevoegde waarde voor het teamwork in jouw organisatie! Waarom je deze moet hebben?

Maakt van elke plaats een ruimte voor teamwerk

De Surface Hub 2S is dun en compact en past daarom in elke werkruimte. Van vergaderzaal tot open ruimtes. Met de mobiele batterijoplader en standaard werk je flexibel en ononderbroken samen.

Brengt teams en klanten op afstand bij elkaar

De Surface Hub 2S overbrugt als krachtig vergaderplatform de afstand tussen teams waar ook ter wereld. Vergaderen op afstand gaat naadloos met Microsoft Teams en Skype for Business, intern of met klanten. Iedereen is duidelijk zichtbaar en hoorbaar door kristalheldere luidsprekers en haarscherp 4k+ scherm.

Is meer dan vergaderen

Maar er is meer… het is een volledig geïntegreerd Windows 10-apparaat. Je werkt samen aan je office 365-bestanden, projecteert content draadloos en maakt gebruik van al je favoriete Microsoft apps.

Technische specificaties:

Inbegrepen bij de Surface Hub 2S zit de:

  • Surface Hub 2-camera

Deze camera bestrijkt bij online vergaderingen de hele ruimte, waardoor het lijkt alsof iedereen zich in de dezelfde ruimte bevindt.

  • Surface Hub 2-pen

Ervaring met de surface-pen? Dan weet je hoe nauwkeurig deze is. Dat is ook zo op een groter scherm als deze, hij is zo responsief dat het lijkt alsof je echt met inkt schrijft.

Wil je helemaal diep de technische specificaties in duiken? Hier staat alles op een rijtje!

Interesse?

Vanaf augustus is de Surface Hub 2S beschikbaar. Reserveren is nu mogelijk. Doe dat snel, want de aanvragen gaan hard!

Ja, ik wil beter samenwerken!

Zorginnovatie  in de praktijk

Lees verder

Meer weten? Download het whitepaper!

Download