Klantcase

Klantcase Corendon

Het Corendon telefoniesysteem was verouderd. Nadeel van de bestaande oplossing was bovendien dat de gewenste aanpassingen lastig te vertalen en implementeren waren. Samen met Workstreampeople implementeerde wij een Skype for Business oplossing, aangevuld met Anywhere 365. Dit laten wij graag aan u zien in de volgende video bij Corendon.

De uitdaging

“Bij Corendon merken wij dat klanten steeds vaker op verschillende manieren met ons contact zoeken. Daar waar wij vroeger nog uitkwamen met slechts de telefoon of de website, proberen klanten ons nu te bereiken via de chat, via Facebook en via WhatsApp. Daarom hebben wij gekozen voor Skype for Business in combinatie met Anywhere 365. Dan kan de klant via alle mogelijke kanalen, en ook alle toekomstige kanalen die nog komen, bij ons boeken maar ook zo vragen stellen.” – Martin de Boer, directeur Marketing Corendon

De oplossing

“Anywhere 365 met Skype for Business is de beste oplossing voor Corendon. Het is een groot bedrijf, meer dan 500 medewerkers internationaal. Al het klantcontact wordt wereldwijd afgehandeld in het klant contact center en daar komen ook de inkomsten vandaan.” – Patrick Scherbeijn, Ask Roger!

“Anywhere 365 is een product voor contact centers en dialoogamanagement. Wat we daar mee willen is het aantal onnodige dialogen reduceren. Het aantal onnodige dialogen wil zeggen: klanten die contact opnemen, en dat moet efficiënt gebeuren over elk kanaal. Als de klant de ene keer een chat stuurt, vervolgens een SMS en daarna een Whatsapp bericht, dan moet de medewerker in het klant contact center weten dat het dezelfde klant is.” – Gijs Geurts, CEO van Workstreampeople, partner van Ask Roger!

“Op het moment dat we zijn gaan werken met Anywhere 365 en nu we dat steeds verder aan het uitbreiden zijn merken we dat de mogelijkheden gigantisch zijn en merken we dat we de klantbeleving veel beter kunnen maken en dat we de klant sneller en efficiënter kunnen helpen. Doordat we bijvoorbeeld beter inzicht hebben wie de klant is en wat hij wil.” – Kiki, medewerkster van het klant contact center

 

Hoe Roger

is dat?

“Wij hebben net onze Mijn Corendon app gelanceerd, we hebben dat geïntegreerd met Anywhere 365 waardoor wij gelijk toekomstproof zijn. Wij zijn heel bij met Ask Roger!. Alle afspraken zijn nagekomen, alles is op tijd opgeleverd. En vooral belangrijk is dat onze medewerkers tevreden zijn met het gebruik van de tool. En het allerbelangrijkst voor ons is dat de klanten ons optimaal kunnen bereiken, en dat is in deze tijd natuurlijk heel belangrijk.” – Martin de Boer.