Live Events

Bij het organiseren van een Teams Live Event komt meer kijken dan alleen het werven van aanmeldingen. Creëer rust door het samenwerken met een ervaren partner.

Live Events zijn voor veel bedrijven een nieuw begrip. Door een periode van uitvallende beurzen en evenementen zijn er meer bedrijven die ervoor kiezen hun doelgroep te benaderen door het organiseren van een online event. Maar zoals met alle nieuwe dingen, brengt dit ook onrust met zich mee. Alles moet perfect verlopen om ervoor te zorgen dat jij met jouw bedrijf een professionele indruk achter laat.

Live Events organiseren vergt veel voorbereiding. Je moet niet alleen het systeem leren kennen, maar ook de marketing automation op de juiste manier inzetten zodat deelnemers niet vergeten ook daadwerkelijk deel te nemen. Om hier het overzicht in te bewaren heeft Ask Roger! een vast programma opgesteld om als leidraad te gebruiken voor een succesvol live event. Hiermee ondersteunen we je voor, tijdens en na je digitale evenement via Microsoft Teams.

De voordelen van Live Events

in samenwerking met Ask Roger!

Instellingen Technische ondersteuning

Megafoon Uitvoeren communicatie

Kalender Uitnodigingen & registraties

Beveiligde telefoon Controles hardware & techniek

Het voordeel van de Live Event begeleiding is dat Ask Roger! de technische ondersteuning en de producer rol op zich neemt. Inclusief het meedenken en uitvoeren van communicatie en registratie vooraf aan het evenement. Laat ons weten wanneer het evenement plaats gaat vinden, wij zorgen dat het publiek kan deelnemen.

Albert Schweitzer ziekenhuis


Lees in deze case hoe wij het Albert Schweitzer ziekenhuis hebben ondersteund van het remote organiseren van hun Albert Events!

Bekijk case

Hulp nodig bij het organiseren van een Live Event?

De Rogers staan voor je klaar!