Branches

Onderwijs

De manier waarop we met elkaar communiceren, werken en leren is met de komst van smartphones en andere innovaties flink veranderd. Met de inzet van nieuwe technologieën kunnen scholen de service aan ouders, leerlingen en docenten verbeteren en personaliseren. Ook de klanttevredenheid kan meetbaar worden verhoogd.

Uitdagingen onderwijs

De vraag naar goed onderwijs dat past in de huidige tijd heeft invloed op de leeromgeving van leerlingen. Ouders zijn kritisch ingesteld bij het uitzoeken van een school en willen op de hoogte blijven van ontwikkelingen en veranderingen die impact hebben op de leerlingen. Scholen zoeken naar manieren om zich te onderscheiden en om aan te sluiten bij maatschappelijke veranderingen als tijd- en plaatsonafhankelijk leren. Digitalisering dient dat inhoudelijke doel.

Persoonlijk adoptieplan

Wanneer de keus eenmaal is gemaakt, is het tijd voor de adoptiefase. Een nieuw communicatiesysteem introduceren gaat niet zonder slag of stoot. De mate van succes van een unified communications project wordt voor een belangrijk deel bepaald door de mate en aandacht voor adoptie en training. Onze projectmanagers hebben ruime ervaring met adoptietrajecten en nemen dit standaard mee in hun plan van aanpak.

Bekijk hier meer informatie over het gebruik van Teams in het onderwijs!

Bekijk

ook onze cases