Healthcare

De manier waarop we met elkaar communiceren, werken en leren is met de komst van smartphones en andere innovaties flink veranderd. De afgelopen tijd is deze verandering nog verder doorgezet. Ook in de zorg is deze verandering goed te zien. Behoeften van patiënten veranderen en processen kunnen heel goed geoptimaliseerd worden. 

Uitdagingen Healthcare

De veranderende patiëntenbehoeften en tevens veranderende omstandigheden waarin we ons verkeren, zijn ook zorginstellingen niet onopgemerkt gebleven. Maar waar commerciële organisaties makkelijk overstappen naar een systeem als Microsoft Teams en zonder problemen remote kunnen werken, ligt dat voor zorginstellingen vaak genuanceerder. Zo hebben zij te maken met veel meer wet- en regelgeving, waardoor een nieuwe werkwijze en een andere inrichting van processen veel inspanning vraagt. Regelgeving en controles worden steeds strikter en bezoekers eisen een bredere serviceverlening. Kennis en digitale vaardigheden zijn nodig om de processen optimaal te kunnen digitaliseren. Het draagvlak voor deze verandering moet groot genoeg zijn. En boven alles mag de zorg hier nooit onder leiden. Klinkt als een uitdaging, maar die gaan wij bij Ask Roger! niet uit de weg.

Zorg op nummer 1

Omgaan met patiëntengegevens is erg privacygevoelig. Als zorginstelling wil je dan ook niet het risico lopen dat deze op straat komen te liggen. Met onze oplossingen ben je verzekerd van goede compliancy bij de systemen die we inzetten. Nieuwe communicatiesystemen vragen om toewijding van medewerkers, maar omdat wij ons goed kunnen voorstellen dat zij druk zijn met zorg verlenen. Daarom ondersteunen we met adoptie op een manier die voor jullie werkt. Wij ondersteunen jullie in het nog efficiënter werken en kunnen je verzekeren dat de zorgverlening er niet onder leidt. We nemen zoveel mogelijk uit handen!

Zorginnovatie  in de praktijk

Lees verder

Veilige Meeting Rooms voor jouw zorginstelling?

Download whitepaper