Services

Onze Rogers maken de implementatie van Microsoft Teams tot een blijvend succes.

Microsoft Teams staat aan de basis van jouw succes. Maar na de implementatie is onze klus nog niet voorbij. Onze Rogers blijven er zorg voor dragen dat alles werkt. Ook heeft Ask Roger! een breed scala aan services die ervoor zorgen dat jij het maximale uit jouw applicaties haalt.

Road to Success

Wij hebben een volledig plan op het gebied van functionaliteiten, technische inrichting en adoptie activiteiten om Microsoft Teams te implementeren. Zo weet je zeker dat je de oplossing gaat gebruiken op een manier die echt werkt voor jouw organisatie.


FastTrack

Wil je binnen een week klaar zijn met de migratie naar Microsoft Teams Calling? Onze aanpak is bewezen succesvol.
Training

Een succesvol implementatietraject kan eigenlijk niet zonder de noodzakelijke trainingen voor de gebruikers binnen de organisatie. Met de juiste aanpak zorg je er ook voor dat medewerkers welwillend zijn om mee te denken over de optimalisatie van processen. Een passende training kan dus bepalend zijn voor een vlotte uitrol van een nieuwe applicatie.

Vraag naar ons aanbod

Adoptie & Change management

Adoptie van een nieuwe manier van werken met een nieuw systeem is géén vanzelfsprekendheid bij medewerkers. Ze moeten hun jarenlange vertrouwde werkwijze aanpassen en met bijvoorbeeld Microsoft Teams leren werken. Onze Rogers nemen jouw medewerkers mee in deze transitie, zodat de nieuwe technologie optimaal wordt benut.

Meer over adoptie

Networking

Om een connectie te maken is een betrouwbaar netwerk de basis. Onze Rogers zorgen ervoor dat spraak, data-uitwisseling en video niet haperen. 
Support

Supportvragen gaan vaak over meer dan alleen de functionaliteit van een bepaalde applicatie. Om deze reden heb je meer aan een supportcontract met een partij die verder kijkt dan alleen de applicatie. Onze Rogers helpen met de juiste oplossing.

Managed Services

Jouw omgeving proactief door onze Rogers onder handen laten nemen. Een groot deel van de aankomende uitdagingen worden vooraf gedetecteerd en in overleg met jou direct opgepakt. Onze Managed Services zullen jouw IT-afdeling ontzorgen.

Continuous Improvement

De tijd dat software eenmalig werd aangeschaft is voorbij. Tegenwoordig blijven applicaties zich ook na het implementatietraject verder ontwikkelen en dat vraagt om een andere aanpak. Met onze Continuous Improvements service blijft jouw organisatie, samen met ons, doorwerken aan de optimale werkomgeving. In gezamenlijk overleg beoordelen we nieuwe functionaliteiten en kijken we naar de nieuwe mogelijkheden voor jouw organisatie. Op deze manier blijft de implementatie zich keer op keer opnieuw uitbetalen in effectieve oplossingen.

Meer over Continuous Improvement

Meer weten over onze services?

Ask Roger!