1uur.nu
Omdat werken slimmer kan

 

Over

1uur.nu

1uur.nu is gespecialiseerd in adoptie van digitale middelen, met focus op digi­vaardig werken, samenwerken, productiviteit en werkprocessen. En dat alles met de eindgebruiker als uitgangspunt. Door hun ervaring in verschillende branches, weten zij er overal voor te zorgen dat eindgebruikers goed weten hoe zij om moeten gaan met nieuwe systemen, apparatuur en werkwijzen. 

Waarom 1uur.nu

De werkzaamheden van 1uur.nu sluiten naadloos aan op die van Ask Roger! Waar wij de technische implementatie Teams Phone, een Contact Center of Meeting Room doen, zorgt 1uur.nu ervoor dat de eindgebruikers ook daadwerkelijk weten om te gaan met deze systemen. Door in onze aanpak de eindgebruiker al centraal te zetten, kan 1uur.nu onze werkzaamheden met gemak overnemen. 

Ask Roger! & 1uur.nu

In onze aanpak naar een implementatie van Teams Phone, Contact Center of Meeting Rooms, kijken we altijd naar de impact voor de eindgebruiker. Aan de hand van gebruiksprofielen, zorgen we ervoor dat de oplossing technisch voldoet aan de wensen en eisen die zij stellen aan het gebruik ervan. 1uur.nu zorgt er, nadat de technische implementatie gedaan is, voor dat de eindgebruikers ook in de praktijk weten om te gaan met deze oplossingen. 

Klantcase met 1uur.nu


Net als Ask Roger! helpt 1uur.nu met de integratie van ICT-oplossingen. Met hun persoonlijke, doelgerichte, praktische en resultaatgerichte aanpak past hun visie goed bij die van Ask Roger! en het is dan ook geen verrassing dat beide bedrijven elkaar regelmatig opzoeken ter ondersteuning van hun eigen werkzaamheden. Bekijk hier de gezamenlijke case

Bekijk case