Wij zijn Microsoft Advanced Specialization Teams Calling Partner

Ontzettend blij, trots en vereerd zijn wij met onze nieuwe Microsoft titel. Afgelopen week zijn wij namelijk uitgeroepen tot één van de Advanced Teams Calling Partners! Hiermee toont Microsoft dat zij ons in Nederland zien als dé partner met diepgaande focus op het gebied van Teams Calling. Een enorme kroon op ons werk. 

Wat betekent dit?

Met dit label tonen wij aan dat niet alleen wijzelf, maar ook Microsoft ons ziet als de betere partner op het gebied van Teams Calling. Onze focus ligt al een aantal jaar op Teams Calling en het doet ons goed om te zien dat ook steeds meer van onze klanten Teams Calling ontdekken als de toekomst van het bellen. Met Ask Roger! als implementatie en beheer partner weet je zeker dat je een gespecialiseerde partner in huis hebt, die over alle kennis rondom Teams Calling beschikt.

Om deze certificering te halen hebben onze Rogers zich keihard ingezet. In totaal 10 Microsoft certificeringen en assessments werden er behaald. Om onze expertise ook in de praktijk aan te tonen heeft Microsoft ook drie van onze praktijkcases beoordeeld en getoetst bij de betreffende klanten, met positieve referenties als gevolg.
Na een strenge selectieprocedure is afgelopen week duidelijk geworden dat wij deze mooie titel mogen gaan dragen. Een mooie mijlpaal!

Overigens zijn we sinds deze week ook gestart met het geven van Teams Calling workshops! Onze Philip neemt je in 2 uurtjes mee in de mogelijkheden van Teams Calling. We kijken onder andere met deelnemers naar functionaliteiten, vervolgstappen en beheer. Schrijf je snel in, we zien je graag in één van de workshops!


Meer over Teams Calling?

Bekijk de pagina

Deelnemen aan de Teams Phone workshop?

Schrijf je in!