Microsoft Commerce Incentive
Workshops

Modernize Communication Workshop & Hybrid Meetings and Rooms workshop

De werkplek van nu: 

Flexibiliteit en hybride werken

De manier waarop we werken is veranderd. De doorbraak van het hybride werken heeft ervoor gezorgd dat je collega’s zich steeds vaker op verschillende locaties bevinden. Toch wil je het contact niet verliezen. Maar hoe zorg je ervoor dat je een werkplek bouwt die zo flexibel en adaptief mogelijk is? Een werkplek die zowel gelukkigere mensen als betere resultaten oplevert. Hoe organiseer je inclusieve hybrid (Teams) meetings en zorg je voor een flexibel en moderne telefoonsysteem die unified communication en teamwork combineren. Microsoft Teams Phone en Teams Meeting Rooms zijn de oplossing! 

De Microsoft-funded workshops zijn gericht op:

  • IT-Manager
  • Chief Information Officer (CIO)
  • Project Manager IT 
  • I&A Manager 


Stapsgewijs naar jouw nieuwe communicatieoplossing

Migreren naar nieuwe communicatieoplossingen kan een lastig traject zijn. Je wilt te allen tijde bereikbaar zijn en over de functionaliteiten beschikken die je nu ook hebt. De Microsoft Commerce Incentive workshops, aangeboden door Ask Roger!, helpen jou dit stapsgewijs te bereiken. Door inventarisatie van de huidige omgeving, inspiratie over de mogelijkheden en strategische plannen te maken heb je aan het einde van de workshop een persoonlijk rapport met bruikbare aanbevelingen om je organisatie naadloos te migreren. 

Microsoft Commerce Incentive Programma

De workshops worden een-op-een gegeven en dus gefund door Microsoft. Deze programma’s helpen je de technische en werkplekinnovaties te stimuleren die je nodig hebt om jouw bedrijf en de digitale transformatie vooruit te helpen. Wij willen je daarbij helpen. Wil je weten of je in aanmerking komt voor één of meerdere Microsoft-funded workshops?

• Bestaande klanten: neem contact op met je accountmanager binnen Ask Roger! om te kijken of jouw organisatie in aanmerking komt.

• Nieuwe klanten: ontdek de beschikbare MCI workshops en neem contact met ons op door het invullen van het formulier. 

De workshops

die wij aanbieden

Meer weten over de inhoud van de workshops? Download de flyers!
Modernize Communicatie Workshop
Hybrid Meetings and Rooms Workshop

Modernize Communication Workshop 

Ontdek moderne belmogelijkheden en stel een plan op om Microsoft Teams Phone te implementeren en te gebruiken.

Hybrid Meetings and Rooms Workshop 

Een inventarisatie van je huidige meetings, ruimtes en mogelijkheden voor Meeting Rooms.