De favoriete Teams
Meetings Rooms

Elke vergaderruimte vereist andere apparatuur, waarbij je onder ander
kijkt naar waar je de ruimte voor gebruikt, hoeveel mensen erin kunnen
en hoe de akoestiek is.

Huddle Room 

Kleine ruimten

Door de opkomst van het hybride werken verandert de functie van een kantoorgebouw. Er is meer focus op samenwerken in teams van mensen met verschillende skills en op online samenwerken. Daarom zijn de ‘huddle rooms’ tegenwoordig heel populair.

Een huddle room is een kleine ruimte waarin je met behulp van videoconferencing tools makkelijk samenwerkt en snel ideeën uitwisselt. Dit kan met interne collega’s, maar zeker nu ook met collega’s of externen die zich op een andere locatie of thuis bevinden. Het zijn laagdrempelige ruimtes voor 2 tot 4 personen. Even ontvluchten uit de kantoortuinen en in een afgesloten ruimte brainstormen. We zetten onze favoriete devices voor deze verschillende ruimten voor je op een rij.

Huddle Room

Jabra PanaCast P50 

De PanaCast P50 maakt van jouw laptop met Teams binnen een handomdraai een volwaardige hybride vergaderruimte. Hij is uitgerust met acht professionele microfoons en vier krachtige, door Jabra ontworpen luidsprekers: twee woofers van 50 mm en twee tweeters van 20 mm. Dit resulteert in professionele audio. De innovatieve 180°-videotechnologie en unieke intelligente functies (de camera focust real-time op de persoon die aan het woord is) betekent dat iedereen er bij hoort. De inclusiviteit waar we naar op zoek zijn! De Jabra PanaCast 50 is verkrijgbaar in grijs en zwart. Zien? Check hier onze unboxing video!

Panacast 50

Poly X30 + TC8 touch controller

Makkelijk te installeren en geen ingewikkelde configuratie voor deze oplossing. Met de Poly X30 heb je alles in huis voor een goede meeting, want met microfoon, speakers, camera en codec ben je meteen ready to go. Je hebt dus geen laptop nodig om te kunnen vergaderen. Geschikt voor kleinere vergaderruimtes. Maar ook ideaal voor thuis, mocht je veel presentaties moeten geven.

Poly X30

Mid size / Medium size Meeting Room

Medium sized ruimten

De Mid Size Meeting Room lijkt op de ‘Huddle Room’, maar dan wat groter en dus voor meer mensen geschikt. Zo’n 5 tot 10 personen. Je houdt persoonlijke meetings met mensen dichtbij of op afstand. De aanwezigen in de ruimte zijn altijd goed te zien en te horen voor iedereen, waar in de ruimte ze zich ook bevinden. Je wil makkelijk je scherm en media kunnen delen. De beste opties in deze categorie vinden wij deze. 

Mid size Meeting Room

Poly Studio X50 + TC8 touch controller

De Poly Studio X50 is het grotere broertje van de X30 en dus geschikt voor grotere vergaderruimtes met meer mensen. Waar de X30 een camera heeft met 4x digitale zoom, beschikt de X50 deze met 5x digitale zoom. Ook heeft de X50 een groter bereik wat betreft geluid. Tot 10 personen zit je helemaal goed met deze oplossing.

Complete kit Poly G40-T

Helemaal overtuigd en benieuwd wat je allemaal nodig hebt voor een complete Mid Size Microsoft Teams Meeting Room? Dit vinden wij een gouden combinatie. Deze Meeting Room oplossing zorgt voor een strakke kamer, omdat er maar weinig kabels aan te pas komen. De kit bestaat uit: De PolyGC8, Lenovo ThinkSmart EditionTiny, PC Wall/VESA mountkit, 10m fiber optic USBcable en een PolyStudio (deze is nog altijd één van de best verkochte USB Audio/Video bar’s ter wereld).

Poly G40 T

Board Room / Large Meeting Room

Grote ruimten

In een boardroom houd je middelgrote tot grote vergaderingen met een mix van personen op kantoor en op afstand. Je vergadert hier face-to-face met 10 collega’s of meer. Werk je hybride dan kunnen er natuurlijk op afstand veel meer mensen mee vergaderen. Samenwerken is essentieel, dus eenvoudig toegang tot favoriete platformen zoals Teams is een must. Ook presentaties, media en andere content moet gemakkelijk en snel gedeeld kunnen worden. In een boardroom wil je de afleiding van buitenaf tot een minimum beperken, zodat iedereen zich kan concentreren. De perfecte kit hiervoor is deze. 

Board Room

Poly G85-T Room kit 

Hiermee bouw je de perfecte Boardroom voor het grotere groepswerk voor informatieve vergaderingen, gezamenlijke creatie of een combinatie van deze twee. In deze kit zit: De PolyGC8, Lenovo ThinkSmart EditionTiny, PC Wall/VESA mountkit, 10m fiber optic USBcable en dus de EagleEye Director II. Deze  EagleEye Director II brengt videovergaderen naar een hoger niveau. Het is voor elke vergadering van cruciaal belang dat iedereen in de ruimte betrokken blijft, niet alleen de actieve spreker. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën op het gebied van sprekerstracking en gezichtsherkenning, scant EagleEye Director II continu de ruimte en geeft de camera's de opdracht om iedereen in de ruimte in beeld te brengen. De  actieve spreker wordt van dichtbij belicht en tegelijkertijd zie je een kleinere weergave van de van de hele groep in één videostream.


Of kies in plaats van de Director II voor de gloednieuwe Studio E70. De Poly Studio E70 is de eerste in zijn soort intelligente camera die vergaderruimten een boost geeft met uitstekende videokwaliteit, ultramoderne audiofuncties en next-level analyses. De dubbele camera’s met 20-megapixel 4K-sensoren worden versterkt door Poly Director AI-technologie om een volledige video-ervaring te creëren - perfect voor hybride werkomgevingen.


Poly Studio E70

 

 

Interactieve Meeting Room

Twee in één 

Microsoft Surface Hub

Op zoek naar een multifunctionele Meeting Room? Kijk dan zeker eens naar de Surface Hub van Microsoft. Makkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte, ideaal voor brainstorms vanwege het te koppelen whiteboard en sluit naadloos aan op andere Teams Rooms devices. Hiermee breng je met 1 camera de hele ruimte in beeld en kun je zoals bij een echt whiteboard, ook echt op de hub aantekeningen maken. Het beheer van deze devices verloopt heel simpel, via de Microsoft 365 admin portal. IT-beheerders kennen deze portal al, omdat deze namelijk ook gebruikt wordt voor het beheren van Teams. Als de verbinding even wat minder is of wanneer er een kabel los zit, krijgt de beheerder een melding.

Surface hub

Het succesverhaal van BPD

Bekijk de case!

Informatie over Personal devices?

Bekijk de pagina