Solution Architect

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur! Ben jij een teamspeler die gefocust is op het toevoegen van waarde voor onze klanten? Dan is dit de vacature voor jou!


Wat ga je doen?

Als Solution Architect ben jij in nauwe samenwerking met de business consultants verantwoordelijk voor de technische kant van ons advies traject. Het uiteindelijke doel is een tevreden klant waarvoor jij de technisch oplossing bedacht hebt, die vervolgens door een engineer wordt neergezet. In de presales-fase word je daarom al betrokken om samen met de accountmanager te zorgen voor een passende offerte.

Je bent primair verantwoordelijk voor het opstellen van functionele en technische ontwerpen. Maar je helpt ook in de presales fase ook je collega met technische vraagstukken. Je bent ook erg nieuwsgierig naar technische innovaties van onze producten en zorgt ervoor dat jouw kennis altijd up to date is.


Als Solution Architect bij Ask Roger! is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je onderweg naar klanten om inspiratie sessies over Microsoft Teams te geven en de andere dag ben je bezig met het uitwerken van een advies, ontwerp of een rapport. Je kunt klantwensen vertalen naar een functionele en technische oplossing gevolgd door een correcte implementatie door het engineersteam. Presenteren voor een grote groep vind je geen probleem. Verder ben je zelf verantwoordelijk voor jouw traject, wat betekent dat je ook het administratieve deel uitvoert zoals het plannen, afspraken maken, budget bewaken en andere project management activiteiten, kortom een echte duizendpoot dus.

Naast de operationele werkzaamheden ben je samen met je directe collega’s betrokken bij het bijhouden van de kennis en het aandragen van nieuwe ideeën en oplossingen voor de organisatie. Jij bent de verbindende factor tussen je collega's en onze opdrachtgevers.

Je komt in een hecht team van collega’s te werken die veel contact met elkaar hebben en graag sparren over klantcases of elkaar helpen bij de uitvoering van een activiteit.


Kortom: een hele leuke rol in een organisatie met een down-to-earth cultuur, waar je met uitdagende vragen en problemen aan de slag kunt. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verbreden, maar ook om jouw ideeën te delen en op te pakken.Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.


Wat bieden wij?

Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), telefoon, laptop en auto van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.

Opleiding

Opleiding en/of werkervaring op HBO niveau

Ervaring

Aantoonbare productkennis van MS Teams, zowel functioneel als technisch. 

Taal

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Kennis

Aantoonbare kennis van telefonieprotocollen, zoals SIP en ISDN daarnaast heb je ook kennis van session border controllers en gateways

Wie is

Ask Roger!?

Ons groeiende team bestaat inmiddels uit meer dan 50 Rogers. En die Rogers zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Want als organisatie wil je actief – en het liefst proactief – zorgen dat je altijd en overal in touch bent met diverse doelgroepen. Zonder ingewikkelde toestanden, kanaal-onafhankelijk met iedereen kunnen communiceren op een menselijke en interactieve manier. Dit doen we met de implementaties van onze 3 hoofdproposities: Microsoft Teams Phone, Contact Center en Teams Meeting Rooms.

 

Dat is wat we voor klanten doen. Of het nu gaat om contact via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, we verbinden door! We zorgen dat je processen worden geoptimaliseerd en geïntegreerd - zodanig dat je productiviteit en dus je klanttevredenheid worden verhoogd. En daar worden onze Rogers blij van. Successen vieren we dan ook met elkaar!

 

Wat bieden wij?

  • Ask Roger! is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een gezellig team met eindeloze mogelijkheden die precies passen bij jouw behoeften. 

  • Het personeel is ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Jij krijgt de mogelijkheid om te specialiseren en certificeren binnen jouw kennisgebied. Wij zorgen ook voor de nodige afleiding en gezelligheid met borrels, bedrijfsuitjes, een lekkere gratis lunch en ga zo maar door, alles wat jij nodig hebt om niet alleen in een interessant bedrijf te werken, maar ook om je een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. 

  • Hier horen uiteraard ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen, een mooie leaseauto naar keuze, een laptop, een telefoon en een goede pensioensregeling bij. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Je bent natuurlijk nog lang niet uitgeleerd!

Meer informatie en solliciteren?

Dat kan hier

Lees verder over Ask Roger!

Bekijk de pagina