Senior Voice Engineer

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gepassioneerde Senior Voice Engineer om ons groeiende team te versterken. Als Senior Voice Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van geavanceerde telefonie- en samenwerkingsoplossingen op basis van Microsoft Teams Phone System en AudioCodes Session Border Controllers (SBC).

Ben jij een expert op het gebied van spraakcommunicatie en ben je klaar voor een uitdagende carrièrestap? Lees dan verder en solliciteer vandaag nog!

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Senior Voice Engineer bij Ask Roger! heb je een belangrijke rol in het ontwerpen en implementeren van Microsoft Teams Phone System en AudioCodes SBC-oplossingen voor onze klanten.

Het is jouw taak om de behoeften van onze klanten te analyseren en op basis daarvan op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen. Je werkt daarbij samen met interne en externe partners om de best mogelijke oplossingen te bieden en om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen.

Naast je verantwoordelijkheden voor klantprojecten, speel je ook een belangrijke rol bij het delen van kennis en het bieden van technische ondersteuning aan junior engineers. Je hebt uitgebreide kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van voice-technologieën en -producten, en je zorgt ervoor dat je altijd up-to-date blijft.

Kortom, als Senior Voice Engineer bij Ask Roger! ben je een belangrijke schakel in het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van geavanceerde telefonie- en samenwerkingsoplossingen. Je bent in staat om klanten te helpen bij het verbeteren van hun communicatie-infrastructuur en je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van begin tot eind.

Hoe ziet je dag eruit?

Als Senior Voice Engineer bij Ask Roger! begint jouw dag meestal met het inchecken van je e-mails en het plannen van je dag. Je kijkt naar geplande projecten en klantvragen en prioriteert je werkzaamheden voor de dag.

Je eerste taak is het ontwerpen en implementeren van Microsoft Teams Phone System en AudioCodes SBC-oplossingen voor een nieuwe klant. Je hebt al enige tijd aan dit project gewerkt en vandaag is de dag waarop je de oplossing gaat implementeren. Je controleert of alle vereiste apparatuur op locatie is en voert de nodige configuraties uit. Nadat je de oplossing hebt geïmplementeerd, voer je enkele testgesprekken uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en de klant tevreden is.

In de middag heb je een vergadering met een interne partner om de voortgang van een project te bespreken. Je werkt samen met verschillende teams om ervoor te zorgen dat de best mogelijke oplossingen aan de klanten worden geboden. Je bespreekt de huidige status van het project en geeft aan welke stappen er nog moeten worden genomen om het project af te ronden.

Later op de dag heb je een afspraak met een junior engineer om kennis over te dragen en technische ondersteuning te bieden. Je beantwoordt zijn vragen en deelt jouw ervaringen en kennis over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van voice-technologieën en -producten. Je zorgt ervoor dat de junior engineer zijn werkzaamheden met vertrouwen kan voortzetten en zich verder kan ontwikkelen.

Aan het einde van de dag reflecteer je op je werkzaamheden en kijk je terug op de dag. Je hebt meerdere taken voltooid en projecten vooruitgeholpen, terwijl je ook junior engineers hebt ondersteund en samen hebt gewerkt met verschillende teams. Je sluit je computer af, weet dat je een waardevolle bijdrage hebt geleverd en kijkt uit naar de volgende dag bij Ask Roger!.

Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar er is ook altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Successen vieren en met elkaar delen staan hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid.

Functie-eisen:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in voice engineering, met specifieke expertise in Microsoft Teams Phone System en AudioCodes SBC
  • Diepgaande kennis van SIP, VoIP, RTP, TLS en SRTP
  • Ervaring met netwerkprotocollen en -concepten zoals TCP/IP, DNS, QoS en VLAN
  • Bekendheid met het configureren en troubleshooten van SBC's, gateways en IP-PBX-systemen
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
  • Bereidheid om te reizen voor klantprojecten en -implementaties
  • Een relevante technische certificering (bijv. Microsoft Certified Solutions Expert, AudioCodes Professional Services Certification) is een pré.

Wat bieden wij?

Bij Ask Roger! hebben we een uitdagende functie voor jou in een dynamische en groeiende organisatie. Ons team is hecht en collegiaal met een passie voor technologie. Je werkt in een stimulerende omgeving met de nieuwste technologieën en tools. Bij ons zijn de collega’s ons kostbaarste bezit en dat laten we ook merken. We geven je veel vrijheid, maar vragen daar wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Elke dag kun je genieten van een lekkere gratis lunch en regelmatig worden er borrels en bedrijfsuitjes georganiseerd. Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving waar je je helemaal thuis voelt.

Bovendien bieden we jou alles wat je nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Naast een mooi salaris en 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), krijg je bij ons ook een telefoon, laptop en auto van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s.

We geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en bieden daarom oneindig veel opleidingsmogelijkheden. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf halen. Ook bieden we doorgroeimogelijkheden en ondersteuning bij professionele ontwikkeling. Je hebt bovendien de vrijheid om je werktijden flexibel in te richten en vanaf diverse locaties in Nederland te werken.

Kortom, bij Ask Roger! krijg je niet alleen een prachtige werkomgeving, maar ook alle ondersteuning en vrijheid die je nodig hebt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.


Ben jij de Senior Voice Engineer die wij zoeken? Wacht niet langer en stel jezelf aan ons voor door te reageren via de solliciteerknop en je CV te uploaden. Onze recruiter Hande Depeli (hdepeli@askroger.nl) zal je sollicitatie in behandeling nemen en je uitnodigen voor een eerste kennismaking.

Kom sfeer proeven

Heb je interesse in een baan bij Ask Roger!, maar is direct solliciteren een te grote stap en wil je eerst sfeer komen proeven? Doen we toch gewoon eerst een kop koffie (of thee natuurlijk)! Liever iets sterker? Aanschuiven bij de vrijmibo is ook altijd nog een optie ;)

Maak een afspraak

Meer informatie en solliciteren?

Dat kan hier

Lees verder over Ask Roger!

Bekijk de pagina