Medior/Senior IT- Project Manager

Ben jij een ervaren IT-projectmanager en heb je een passie voor Voice Technologies? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons krijg jij de verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van projecten op het gebied van o.a. Teams Calling en aan Microsoft gelieerde telefonie oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Medior/Senior IT-Project Manager bij Ask Roger! ben jij verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van diverse projecten, met als specialisatie Voice Technologies.

Jouw taken bestaan onder andere uit het aansturen van projectteams, het bewaken van de voortgang van projecten, het opstellen van product- en projectplanningen en het rapporteren over de voortgang van projecten aan de stakeholders en het management.

Je begeleidt meerdere klanten in de projectuitvoering en bepaalt samen met jouw team de prioriteit over de verschillende projecten. Daarnaast ben je budgetverantwoordelijk voor de projecten die je uitvoert en bewaak je de scope aan de hand van de projectdoelstellingen.

Je zorgt voor kwalitatief hoogwaardige opleveringen, identificeert en managed je risico’s en knelpunten en draagt bij aan innovatie en verbetering van interne processen. Aansturen en coördineren van alle betrokken partijen (intern en extern) behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden als Projectmanager.

Dagelijkse werkzaamheden:

Als projectmanager begeleid je een aantal klanten in de projectuitvoering en bepaal je samen met jouw eigen uitvoerende team de prioriteit over de verschillende projecten. Je bent budgetverantwoordelijk voor de projecten die je uitvoert en bewaakt de scope aan de hand van het PvE. De resultaten vanuit jouw projecten koppel je intern terug t.b.v. productinnovatie of optimalisatie van de projectaanpak/dienstverlening. Je neemt deel aan kennissessies en mogelijk ook aan changemanagement vraagstukken die binnen Ask Roger! worden behandeld.

Hoe ziet je Team eruit?

Je werkt nauw samen met een team van vier projectmanagers en plant je eigen team bestaande uit een architect, consultants en engineers. Je krijgt administratieve ondersteuning van een PMO en het bedrijfsbureau. Binnen Ask Roger! werk je daarnaast nauw samen met sales, consultancy, engineering, productinnovatie en directie, waarbij jij als projectmanager de spin in het web bent.

Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar er is ook altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Successen vieren en met elkaar delen staan hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid.

Functie-eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare, relevante werkervaring van minstens vijf jaar als projectmanager
  • Specialisatie in Voice Technologies zoals: Teams, AudioCodes en Anywhere 365 is een pré
  • Prince 2 en/of Agile-certificering is een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, evenals uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent stressbesteding en je beschikt over een gezonde dosis probleemoplossend vermogen;
  • Gedreven persoonlijkheid met doorzettingsvermogen, leiderschap skills, daadkracht en gericht op samenwerking;
  • Jij herkent jezelf in de volgende kernwaarden: flexibiliteit, daadkracht, ondernemerschap, initiatief, eigenaarschap en leiderschap.

Wat bieden wij?

Om te beginnen uiteraard een uitdagende functie in een dynamische en groeiende organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel terug.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes; Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), telefoon, laptop en auto van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Ook krijg je de vrijheid om vanaf diverse locaties in Nederland te werken.

Als Medior/Senior IT-Project Manager bij Ask Roger heb je een uitdagende functie waarin je jouw kennis en ervaring kunt inzetten om projecten succesvol uit te voeren en bij te dragen aan innovatie en verbetering van interne processen.

Ben jij de Medior/Senior IT-Projectmanagers die wij zoeken? Wacht niet langer en stel jezelf aan ons voor door te reageren via de solliciteerknop en je CV te uploaden. Onze recruiter Hande Depeli (hdepeli@askroger.nl) zal je sollicitatie in behandeling nemen en je uitnodigen voor een eerste kennismaking.

Kom sfeer proeven!

Heb je interesse in een baan bij Ask Roger!, maar is direct solliciteren een te grote stap en wil je eerst sfeer komen proeven? Doen we toch gewoon eerst een kop koffie (of thee natuurlijk)! Liever iets sterker? Aanschuiven bij de vrijmibo is ook altijd nog een optie ;)

Maak een afspraak

Meer informatie en solliciteren?

Dat kan hier

Lees verder over Ask Roger!

Bekijk de pagina