Kom jij werken 
bij Ask Roger!?

Ask Roger! is een informele werkplek en een groeiende organisatie in
een wereld die verandert in rap tempo. Interactie en communicatie
met klanten, leveranciers en medewerkers over de hele
wereld gaan vliegensvlug. 

Ons groeiende team bestaat inmiddels uit meer dan 50 Rogers. En die Rogers zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Want als organisatie wil je actief – en het liefst proactief – zorgen dat je altijd en overal in touch bent met diverse doelgroepen. Zonder ingewikkelde toestanden kanaal-onafhankelijk met iedereen kunnen communiceren op een menselijke en interactieve manier. Dit doen we met de implementaties van onze 3 hoofdproposities: Microsoft Teams Phone, Contact Center en Teams Meeting Rooms.

Dat is wat we voor klanten doen. Of het nu gaat om contact via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, we verbinden door! We zorgen dat je processen worden geoptimaliseerd en geïntegreerd - zodanig dat je productiviteit en dus je klanttevredenheid worden verhoogd. En daar worden onze Rogers blij van. Successen vieren we dan ook met elkaar!

Wij zien onszelf als dé specialist op het gebied van communicatieoplossingen op basis van Teams. En die specialisatie willen we graag behouden. Dus wil je een opleiding of cursus volgen of een certificaat behalen? Wij ondersteunen jou in jouw groeiambities en stimuleren jouw groei binnen het bedrijf.

Hierom kies jij voor Ask Roger! 👇
• Informele en platte organisatie
• Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
• Snel veel verantwoordelijkheid
• De ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat jij leuk vindt
• Elke dag een lekkere (gratis) lunch en fruit
• Regelmatig leuke teamuitjes en inspiratiesessies
• Vrijdagmiddag borrels
• En ook niet onbelangrijk: de leukste collega's van Delft en omstreken!


Onze

vacatures

Hieronder vind je onze actuele vacatures. Staat jouw ideale baan hier niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar in ons Grand Café! We zorgen er altijd voor dat je binnen een week reactie krijgt. 

Servicemanager

Ask Roger! zoekt een Service level Manager wie klaar is om onze grote (internationale) klanten tevreden te houden na het succesvol opleveren van het project. Ik wil meer weten!

Network Engineer Medior

Ben jij klaar voor uitdagende projecten en support & beheer bij onze grote (internationale) klanten! En heb je ambitie om door te groeien tot een network Consultant? 

Check dan de vacature!

Teams Engineer Senior

Ben jij klaar voor uitdagende en complexe functionele en technische cases op het gebied van Microsoft Teams & O365 bij onze grote (internationale) klanten? Laat ons dan zien dat deze functie op jouw lijf geschreven is.

Lees verder

Junior Support Engineer

Ask Roger! zoekt een Junior Customer Engagement Engineer waarvan het hart sneller gaat kloppen van Microsoft Teams & O365 en die het leuk vindt om onze klanten te helpen.  Bekijk de vacature

Corporate Recruiter

Vind je het een uitdaging om de juiste persoon op de juiste plek te matchen en weet jij hoe wij nieuwe Rogers beter kunnen bereiken en ons team snel laten groeien?  Ik wil meer weten

Senior Voice Engineer Cisco Teams

Kennen Cisco en Microsoft geen geheimen voor jou? Wij zoeken een Engineer die klaar is voor uitdagende projecten bij onze grote klanten! Dat ben ik!

Medior Projectmanager

Haal jij plezier uit het succesvol uitvoeren en opleveren van projecten? Vind jij het leuk om de leiding te nemen over een project en heb je daarbij een enorme drive om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!  Ik wil meer weten!

Solution Architect

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur! Ben jij een teamspeler die gefocust is op het toevoegen van waarde voor onze klanten? Dan is dit de vacature voor jou! Lees verder

Waarom

Ask Roger!

Een groep hechte Rogers
27 vakantie dagen
Oneindige opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Je mag ook alvast appen 088 2757 600