Partner Update met Yealink

In deze update gaat onze Consultant John in gesprek met Marc van Lydis. We kijken naar de trends op het gebied van devices voor Meeting Rooms van Yealink en bespreken hoe organisaties om kunnen gaan met de steeds veranderende werkwijze. Hoe gaat dat namelijk straks in een meeting, waarbij de helft van de deelnemers thuis zit en de helft in een vergaderruimte op kantoor? In een kwartiertje ben je weer helemaal op de hoogte! De video vindt je onderaan deze pagina.

Over de Partner Update:

In deze Update sessies zorgen we ervoor dat je binnen een kwartier weer helemaal op de hoogte bent van wat er speelt bij onze partners, op de markt en wat we zien gebeuren bij onze klanten. Welke devices zijn onmisbaar, welke nieuwe features hebben onze oplossingen en wat verwachten we voor de toekomst? Stay tuned, want er zullen steeds nieuwe Updates worden gepubliceerd!

 

Ook aan de slag met een Meeting Room of weten welke devices geschikt zijn voor jouw situatie? Onze Rogers helpen je graag. Stuur ons even een appje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

WhatsApp ons!

Ook goed om te weten, Lydis heeft momenteel een mooie aanbieding lopen! Tot 31 mei ontvang je 50% korting bij aanschaf van 5 headsets. Meer informatie en bestellen kan hier