Onze Rogers

Ontmoet 

Onze Rogers

Josi OberstadtMail mij
Josi Oberstadt

Werkt al ruim 15 jaar als consultant telefonie en communicatie. Wil graag klanten vooruithelpen in deze nieuwe wereld van het hybride werken. Heeft als passie het maken van muziek als klassiek zanger, mooie reizen maken en lekker eten.

Wouter HooghiemstraMail mij
Wouter Hooghiemstra

Houdt van verbinden. Zoekt als Partner Manager naar samenwerkingen waar beide partijen langdurig beter van worden. Tevens levensgenieter en graag actief op pad met zijn vrouw en de kinderen.

Christina HobbelMail mij
Christina Hobbel

Heeft jaren lang ervaring in de ultieme klantbeleving creëren, kijkt graag samen met de klant naar de beste oplossing en krijgt energie van het coachen en trainen van mensen. In haar vrije tijd kan je haar vinden op de tennisbaan of achter op de motor. Van koken komt ze tot rust, maar van het opeten kan ze nog veel meer genieten.

Corinne ParelMail mij
Corinne Parel

Ondersteunt de afdeling finance en draagt zorg voor de logistieke afhandeling binnen Ask Roger! Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar gezin, vrienden en familie.

Maxime MooijMail mij
Maxime Mooij

Maakt deel uit van het Marketing- en communicatieteam. Is vaak te vinden in de stad voor een hapje, drankje, dansje of gewoon om te winkelen. Haar hart gaat sneller kloppen van reizen en dansen.

Linda LooyeMail mij
Linda Looye

Heeft de ambitie om te zorgen voor de ontwikkeling en groei van onze Rogers. Geniet van leuke dingen doen met vrienden en haar gezin en is regelmatig te vinden in de sportschool.

Abdallah al ShamriMail mij
Abdallah al Shamri

Is supportmedewerker en zit klaar om te doen waar hij goed in is. Het blij maken van jou en je klanten! Studeert, is vader van twee en sport en gamet graag.

Gabrielle DuijkersMail mij
Gabrielle Duijkers

Is onze Officemanager en maakt elke dag de lekkerste lunches klaar! In haar vrije tijd houdt ze ook wel van een hapje en een drankje en gaat ze graag met haar man naar concerten.

Patrick ScherbeijnMail mij
Patrick Scherbeijn

Neemt klanten mee op reis en staat klaar om bedrijven slimmer te laten ondernemen. Geniet in zijn vrije tijd van zijn vrouw en wordt blij van mooie audio installaties.

Maecino MeijerMail mij
Maecino Meijer

Is supportmedewerker en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, problemen zo snel mogelijk op te lossen en de klantverwachting te overtreffen.

Azita DaddehMail mij
Azita Daddeh

Werkt als Inside Sales medewerker en wil altijd een ‘ja’ kunnen verkopen. Kookt graag voor familie en vrienden, is naast goed met cijfers ook creatief!

Philip van der LubbeMail mij
Philip van der Lubbe

Is als allereerste trainee begonnen op de supportafdeling. En is nu doorgegroeid als consultant. Springt als het mooi weer is graag op zijn motor.

Marije GeleijnseMail mij
Marije Geleijnse

Is onze marketingcommunicatie specialist en promoot onze oplossingen. Drinkt in haar vrije tijd graag een drankje en vaart het liefst met vrienden door het Westland.

Richard MafficioliMail mij
Richard Mafficioli

Verkoopt alleen oplossingen als hij de vraag achter de vraag heeft ontdekt en krijgt energie van complexe vraagstukken en uitdagingen. Is een echte gezinsman en te vinden op het korfbalveld als fanatieke trainer.

John de HoopMail mij
John de Hoop

Helpt met het bedenken van oplossingen en het uitwerken van voorstellen. Wil alles begrijpen van wat hij aanbiedt zonder de commerciële kant hierbij uit het oog te verliezen. Brengt veel tijd door met zijn vrouw en zoontje en springt met mooi weer graag op zijn wielrenfiets.

Fatih LigtvoetMail mij
Fatih Ligtvoet

Werkte eerder als Field Engineer en is nu technisch consultant. Woont samen met zijn vriendin en zoontje, houdt van koken en gaat geregeld hardlopen.

Peter BergMail mij
Peter Berg

Ziet zichzelf als meewerkend voorman voor de afdeling Sales & Marketing. Denkt in mogelijkheden en beschouwt problemen als een uitdaging.

Edwin van den EndeMail mij
Edwin van den Ende

Onze system engineer. Is graag in de weer met techniek. Besteedt zijn vrije tijd vooral aan zijn kinderen.

Rob WinkelMail mij
Rob Winkel

Ondersteunt klanten bij het uitdenken van precies die communicatietechnieken die helpen om slimmer te ondernemen.

Martin van der GraafMail mij
Martin van der Graaf

Werkt veel op locatie om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is en blijft. Is samen met zijn vrouw in zijn vrije tijd in de weer met zijn gezin van vijf kinderen.

Laurens van OostenbruggeMail mij
Laurens van Oostenbrugge

Steekt al zijn energie in de innovatie van product en proces en is onze GDPR-expert. Gaat graag met zijn vrouw en zoontje op pad in zijn vrije tijd.

Kim van EsMail mij
Kim van Es

Houdt zich bezig met Managed Services & Contractbeheer. Gaat graag aan de slag in de sportschool en kijkt af en toe een leuke serie.

Kenneth van der WalMail mij
Kenneth van der Wal

Doet niets liever dan klantwensen vertalen in robuuste en realistische oplossingen. Wil zich altijd blijven ontwikkelen en niet in vaste patronen denken. Woont in Rotterdam, is gek op muziek en sport graag.

Edwin VerstoepMail mij
Edwin Verstoep

Onze financiële expert. Ondersteunt directie en management bij het besturen en beheersen van de organisatie. Sport regelmatig in de sportschool. Vader van 2 kinderen en vaak op het voetbalveld te vinden als trainer en coach van het elftal van zijn oudste zoon.

Edward ReichardMail mij
Edward Reichard

Is jarenlang werkzaam in de telecom. Alle facetten mee gemaakt van analoge lijnen via ISDN naar Voip. Gaat zomers graag met familie klimmen in de Alpen. Is een trotse vader van twee zoons.

Dennis RooijmansMail mij
Dennis Rooijmans

Handelt adequaat en voortvarend alle inkomende telefoontjes en tickets af. Is altijd in voor grappen en grollen op de werkvloer. Gaat in zijn vrije tijd graag met zijn vrouw en twee dochters op pad.

Darius KazemMail mij
Darius Kazem

Begonnen als voice engineer en nu voornamelijk bezig met networking. Geïnteresseerd in alles wat Opensource is, zowel hardware als software; fan van Linux. Gaat in zijn vrije tijd graag roeien en zeilen.

Cemal SikierMail mij
Cemal Sikier

Senior Engineer. Houdt van de realistische aanpak van Ask Roger!: duidelijk en zonder mooie praatjes, dus ook aangeven wanneer iets niet haalbaar is.