Onze Rogers

Ontmoet 

Onze Rogers

Wouter HooghiemstraMail mij
Wouter Hooghiemstra

Houdt van verbinden. Zoekt als Partner Manager naar samenwerkingen waar beide partijen langdurig beter van worden. Tevens levensgenieter en graag actief op pad met zijn vrouw en de kinderen.

Harjan VisscherMail mij
Harjan Visscher

Werkt als Accountmanager Binnendienst binnen het Sales team. Naast werken bij Ask Roger! is hij Topsporter bij TEAMNL korfbal en Fortuna/Deltalogistiek. Zijn hobby is golfen en hij houdt van gezelligheid met vrienden en familie.

Paula SteinMail mij
Paula Stein

Heeft een actieve rol om te zorgen voor onze happy customers. Werkt aan de klantrelaties en gaat op zoek naar mogelijkheden om de klant succesvoller te laten werken met de oplossingen van Ask Roger!. Is daarnaast gek op muziek, reizen en motorrijden.

Florent KuiperMail mij
Florent Kuiper

Is accountmanager binnendienst en ondersteund daarbij de sales afdeling. Haalt energie uit het samen met collega’s en klanten komen tot mooie oplossingen. In zijn vrije tijd zoekt hij het liefst de gezelligheid op en houdt hij ervan om sportief bezig te zijn.

Christina HobbelMail mij
Christina Hobbel

Heeft jaren lang ervaring in de ultieme klantbeleving creëren, kijkt graag samen met de klant naar de beste oplossing en krijgt energie van het coachen en trainen van mensen. In haar vrije tijd kan je haar vinden op de tennisbaan of achter op de motor. Van koken komt ze tot rust, maar van het opeten kan ze nog veel meer genieten.

Corinne ParelMail mij
Corinne Parel

Ondersteunt de afdeling finance en draagt zorg voor de logistieke afhandeling binnen Ask Roger! Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar gezin, vrienden en familie.

Aleksandar BogicevicMail mij
Aleksandar Bogicevic

Aleksandar is een Sitecore- en software ontwikkelaar met een masterdiploma in Informatie Technologie en meer dan 10 jaar ervaring. Sinds zijn kindertijd is hij een autodidact muzikant, toegewijd aan de gitaar en een passie voor alle genres.

Jeroen HuizingaMail mij
Jeroen Huizinga

Helpt klanten het meeste uit hun Sitecore investering te halen. Heeft de afgelopen 13 jaar zijn sporen verdiend met het vertalen en inrichten van marketing doelstellingen naar het Sitecore Platform.

Jeroen SpeldekampMail mij
Jeroen Speldekamp

Jeroen heeft zijn Sitecore strepen meer dan verdiend in de afgelopen 15 jaar. Een zeer ervaren Sitecore architect die 9 keer Sitecore MVP is geweest. Altijd op zoek naar de beste oplossing met als voorwaarde dat de oplossing ook het beste is voor de klant.

Milica AdamovicMail mij
Milica Adamovic

Junior Sitecore ontwikkelaar met een bachelor diploma in Informatica. Een geduldige, volhardende, eerlijke en vastberaden koffieliefhebster met een passie voor het oplossen van puzzels. Daarnaast wandelt ze graag met haar hond, familie of vrienden.

Natasa MiskicMail mij
Natasa Miskic

Alsafgestudeerde IT-ontwikkelaar met meerdere jaren ervaring in .NET-technologie en een bachelor in informatietechnologie is Natasa zich nu aan het ontwikkelen als Sitecore ontwikkelaar. In haar vrije tijd brengt ze tijd door in de natuur met vrienden, op de fiets of op ontdekkingstocht naar nieuwe plaatsen.

Maxime MooijMail mij
Maxime Mooij

Maakt deel uit van het Marketing- en communicatieteam. Is vaak te vinden in de stad voor een hapje, drankje, dansje of gewoon om te winkelen. Haar hart gaat sneller kloppen van reizen en dansen.

Linda LooyeMail mij
Linda Looye

Heeft de ambitie om te zorgen voor de ontwikkeling en groei van onze Rogers. Geniet van leuke dingen doen met vrienden en haar gezin en is regelmatig te vinden in de sportschool.

Frank van RooijenMail mij
Frank van Rooijen

Heeft als moto ‘kwaliteit boven kwantiteit’. Helpt de klanten om met zo min mogelijk inspanningen een zo hoog mogelijk resultaat te behalen met behulp van het Sitecore Platform.

Glenn van GreuningenMail mij
Glenn van Greuningen

Is een Sitecore architect en wil jouw klanten de optimale reis laten ervaren. Houdt van voetbal, op pad gaan met zijn hond en geniet met volle teugen van zijn pasgeboren zoontje.

Patrick van EechoudMail mij
Patrick van Eechoud

Heeft als digital CX consultant een fascinatie voor digitale marketing. Houdt van het bourgondische leven en is in de winter zo vaak als mogelijk op de ski’s te vinden.

Theo de WolfMail mij
Theo de Wolf

Is onderdeel van Ask Roger! Digital Business Solutions. Zit al 30 jaar in de automatisering en neemt je graag mee in de prachtige wereld van CX. Is dol op koken.

Abdallah al ShamriMail mij
Abdallah al Shamri

Is supportmedewerker en zit klaar om te doen waar hij goed in is. Het blij maken van jou en je klanten! Studeert, is vader van twee en sport en gamet graag.

Kevin de JongMail mij
Kevin de Jong

Begint als supportmedewerker en werkt zich op naar netwerk engineer. Is in zijn vrije tijd altijd bezig met dingen maken. Van podia tot sieraden met LED-technologie.

Stanley TandjungMail mij
Stanley Tandjung

Is junior developer en in zijn vrije tijd altijd op zoek naar nieuwe dingen. Van nieuwe gerechten uitproberen tot slimme apparaten voor in huis bouwen.

Gabrielle DuijkersMail mij
Gabrielle Duijkers

Is onze Officemanager en maakt elke dag de lekkerste lunches klaar! In haar vrije tijd houdt ze ook wel van een hapje en een drankje en gaat ze graag met haar man naar concerten.

Patrick ScherbeijnMail mij
Patrick Scherbeijn

Neemt klanten mee op reis en staat klaar om bedrijven slimmer te laten ondernemen. Geniet in zijn vrije tijd van zijn vrouw en wordt blij van mooie audio installaties.

Maecino MeijerMail mij
Maecino Meijer

Is supportmedewerker en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, problemen zo snel mogelijk op te lossen en de klantverwachting te overtreffen.

Azita DaddehMail mij
Azita Daddeh

Werkt als Inside Sales medewerker en wil altijd een ‘ja’ kunnen verkopen. Kookt graag voor familie en vrienden, is naast goed met cijfers ook creatief!

Philip van der LubbeMail mij
Philip van der Lubbe

Is als allereerste trainee begonnen op de supportafdeling. En is nu doorgegroeid als consultant. Springt als het mooi weer is graag op zijn motor.

Marije GeleijnseMail mij
Marije Geleijnse

Is onze marketingcommunicatie specialist en promoot onze oplossingen. Drinkt in haar vrije tijd graag een drankje en vaart het liefst met vrienden door het Westland.

Richard MafficioliMail mij
Richard Mafficioli

Verkoopt alleen oplossingen als hij de vraag achter de vraag heeft ontdekt en krijgt energie van complexe vraagstukken en uitdagingen. Is een echte gezinsman en te vinden op het korfbalveld als fanatieke trainer.

Dennis HagenaarsMail mij
Dennis Hagenaars

Is een kei in het begeleiden van complexe projecten rond cloudtelefonie en integraties. Hij is een voetbalgek, gaat in zijn vrije tijd graag op stap of een potje voetballen. Op de zaterdagochtend drinkt hij graag een bakje koffie met een krantje.

John de HoopMail mij
John de Hoop

Helpt met het bedenken van oplossingen en het uitwerken van voorstellen. Wil alles begrijpen van wat hij aanbiedt zonder de commerciële kant hierbij uit het oog te verliezen. Brengt veel tijd door met zijn vrouw en zoontje en springt met mooi weer graag op zijn wielrenfiets.

Fatih LigtvoetMail mij
Fatih Ligtvoet

Werkte eerder als Field Engineer en is nu technisch consultant. Woont samen met zijn vriendin en zoontje, houdt van koken en gaat geregeld hardlopen.

Peter BergMail mij
Peter Berg

Ziet zichzelf als meewerkend voorman voor de afdeling Sales & Marketing. Denkt in mogelijkheden en beschouwt problemen als een uitdaging.

Edwin van den EndeMail mij
Edwin van den Ende

Onze system engineer. Is graag in de weer met techniek. Besteedt zijn vrije tijd vooral aan zijn kinderen.

Rob WinkelMail mij
Rob Winkel

Ondersteunt klanten bij het uitdenken van precies die communicatietechnieken die helpen om slimmer te ondernemen.

Nick DekkersMail mij
Nick Dekkers

Is nauw betrokken bij de installatie van onze oplossingen bij klanten. Gaat graag met zijn vriendin leuke dingen doen.

Martin van der GraafMail mij
Martin van der Graaf

Werkt veel op locatie om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is en blijft. Is samen met zijn vrouw in zijn vrije tijd in de weer met zijn gezin van vijf kinderen.

Laurens van OostenbruggeMail mij
Laurens van Oostenbrugge

Steekt al zijn energie in de innovatie van product en proces en is onze GDPR-expert. Gaat graag met zijn vrouw en zoontje op pad in zijn vrije tijd.

Kim van EsMail mij
Kim van Es

Houdt zich bezig met Managed Services & Contractbeheer. Gaat graag aan de slag in de sportschool en kijkt af en toe een leuke serie.

Kenneth van der WalMail mij
Kenneth van der Wal

Doet niets liever dan klantwensen vertalen in robuuste en realistische oplossingen. Wil zich altijd blijven ontwikkelen en niet in vaste patronen denken. Woont in Rotterdam, is gek op muziek en sport graag.

Erwin WiegmanMail mij
Erwin Wiegman

Vindt het leuk om het maximale rendement uit techniek te halen om businessvoordeel te creëren of problemen op te lossen. Gaat in zijn vrije tijd graag naar voetbalwedstrijden.

Edwin VerstoepMail mij
Edwin Verstoep

Onze financiële expert. Ondersteunt directie en management bij het besturen en beheersen van de organisatie. Sport regelmatig in de sportschool. Vader van 2 kinderen en vaak op het voetbalveld te vinden als trainer en coach van het elftal van zijn oudste zoon.

Edward ReichardMail mij
Edward Reichard

Is jarenlang werkzaam in de telecom. Alle facetten mee gemaakt van analoge lijnen via ISDN naar Voip. Gaat zomers graag met familie klimmen in de Alpen. Is een trotse vader van twee zoons.

Dennis RooijmansMail mij
Dennis Rooijmans

Handelt adequaat en voortvarend alle inkomende telefoontjes en tickets af. Is altijd in voor grappen en grollen op de werkvloer. Gaat in zijn vrije tijd graag met zijn vrouw en twee dochters op pad.

Darius KazemMail mij
Darius Kazem

Begonnen als voice engineer en nu voornamelijk bezig met networking. Geïnteresseerd in alles wat Opensource is, zowel hardware als software; fan van Linux. Gaat in zijn vrije tijd graag roeien en zeilen.

Cemal SikierMail mij
Cemal Sikier

Senior Engineer. Houdt van de realistische aanpak van Ask Roger!: duidelijk en zonder mooie praatjes, dus ook aangeven wanneer iets niet haalbaar is.

Frank HeemskerkMail mij
Frank Heemskerk

Bouwt onze technische producten en oplossingen en stond aan de wieg van de Toastar.

Gerben Hoogwerff KroonMail mij
Gerben Hoogwerff Kroon

Heeft jarenlange ervaring met digitale spraak- en videocommunicatie. Is vooral geïnteresseerd in de gebruikerskant van ICT, met nadruk op de C van Communicatie. Is een actieve sporter, speelt graag hockey of loopt hard.