Solimas
Geweldige ICT voor  iedereen

De medewerkers van Solimas staan iedere ochtend op met één doel:
het leven van ondernemers en werknemers verrijken met de technologie,
tools en kennis die zij nodig hebben om autonomer en gelukkiger te zijn
in hun werk. Iedere dag weer.

Solimas is ervan overtuigd dat technologie mensen in staat stelt om het
maximale uit zichzelf te halen. Dat talent en potentie niets zijn zonder de
juiste tools en randvoorwaarden. En dat ICT de deur kan openen naar groei, vooruitgang en innovatie.

Over

Solimas

Big enough to handle, small enough to care
Dat is de kern van de filosofie van Solimas. Met alle gebundelde kennis, ervaring en slagkracht die zij in huis hebben, ondersteunen zij hun klanten met een compleet palet aan diensten en adviseren zij hen over complexe ICT-vraagstukken.

Solimas combineert de continuïteit, kwaliteit en stabiliteit van een grote speler met de persoonlijke, betrokken relatie van de IT-dienstverlener om de hoek. Klanten noemen hen een betrouwbare, serieuze partner die mee blijft denken over hun business-IT strategie. Maar ook een verlengstuk van hun eigen organisatie, waar niemand een nummer is en waar niet alleen de accountmanager, maar ook de hele servicedesk hun werknemers persoonlijk kent.

Waarom Solimas?

Allereerst is Solimas één van onze ‘zusjes’ vanuit de Interstellar groep. Door onze samenwerking kunnen wij aan de ene kant onze klanten ondersteunen op álle gebieden van IT, terwijl zij hiervoor maar één aanspreekpunt hebben. Om de gezamenlijke klanten maximaal te bedienen zijn we het Apollo 22 programma gestart, waarmee we een zo compleet mogelijke dienstverlening voor onze klanten creëren vanuit de collectie . “Bepaalde cases moet je wel met specialisten behandelen, anders haal je de gewenste service en kwaliteit niet. Uit het brede palet aan mogelijkheden, stellen we met elkaar het juiste menu voor onze klanten samen.”

Ask Roger! en Solimas

Aan de andere kant heeft Solimas met Ask Roger! een gespecialiseerde partner in de hand, die hun klanten weer kan ondersteunen op het gebied van Cloud telefonie en Meeting Rooms. Onze diensten sluiten op elkaar aan en versterken elkaar. Een gecentraliseerde IT-dienstverlener die door hechte partnerships op alle gebieden ook specialisten kan bieden.

Meer over Interstellar Group

Bekijk de website

Meer weten over Solimas?

solimas.nl