Qconferencing
Expert in video collaboration

De kennisexpert met 20 jaar ervaring en de one-stop-shop voor videoconferencing oplossingen. Of dit nu het ondersteunen van een webinar is of het inrichten van een nieuw kantoorpand Qconferencing levert de oplossing om efficiënt samen te werken.

Over

Qconferencing

Qconferencing is dé videoconferencing specialist in Nederland. Vanuit de specialistische kennis op het gebied van traditionele videoconferencing hebben zij zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een integratiespecialist van systemen en platforms, waaronder Microsoft Teams en Zoom.

Op het snijvlak van communicatie, IT en technische installatie begeleiden zij hun klanten in de collaboration roadmap, van strategiebepaling tot volledige installatie en beheer. De lange termijn relatie met hun klanten danken ze aan hun relevante kennisniveau, flexibiliteit en korte communicatielijnen.


Waarom Qconferencing?

Qconferencing maakt net als wij deel uit van Interstellar: een collectie van generalistische en specialistische ICT-bedrijven. In dit geval een samenwerking die heel nauw ligt, we zijn namelijk samen specialisten en verantwoordelijk voor het collaboration stuk binnen Interstellar. De uitvoering van onze Meeting Rooms trajecten ligt in hun handen. We bundelen samen onze kennis met betrekking tot het Microsoft Teams platform en devices.

Ask Roger! & Qconferencing

Microsoft Teams is voor veel organisaties het platform voor alle vormen van collaboratie en communicatie. Wij zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen, telefonie- en omnichannel-oplossingen en hybride meetings perfect functioneren vanuit Teams. Samen met de specialisten van Qconferencing is elke formaat vergaderruimte optimaal ingericht voor jouw zakelijk hybride videocommunicatie behoeften. 

Louwman Group


Een mooie basis voor een hybride werkomgeving, dat was de wens van Louwman Group. Hoe we dit samen met Qconferencing gerealiseerd hebben? Je ziet het in de video! 

Bekijk case