Pinewood
We see risks before they hurt

Pinewood, al 28 jaar dé specialist in cybersecurity en voor veel organisaties de one-stop securitypartner. Dankzij specialistische kennis en een analytische aanpak heeft Pinewood een zeer sterke naam verworven. Ze leveren een totaalpakket aan securityproducten en -diensten op basis van vier pijlers: Prediction, Prevention, Detection en Response.

Over

Pinewood

De missie van Pinewood is om organisaties weerbaarder te maken tegen digitale risico’s. Vanuit haar marktkennis, ervaring en SOC, zien zij in een heel vroeg stadium potentiële risico’s en vertalen die naar begrijpelijke en pragmatische oplossingen en adviezen om jouw business veilig te stellen.

Pinewood heeft een eigen Security Operations Center (SOC) in Delft. Vanuit hun SOC houden zij de digitale omgeving van hun klanten 24/7 in de gaten om elke mogelijke inbreuk in de beveiliging te voorkomen. Zo wijst Pinewood je op de risico’s voordat ze pijn doen.

Waarom Pinewood?

Wij zijn beiden onderdeel van de Interstellar groep die bestaat uit een collectie van verschillende IT-bedrijven. Alle bedrijven zijn autonome ondernemingen met een eigen specialisatie en identiteit. Samen vormen zij één sterke collectie. De uitwisseling van kennis en expertise is multidisciplinair of juist gebonden aan één thema, zoals cloud en security. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en houdt de klant maar één aanspreekpunt.

Ask Roger! & Pinewood

Voor Ask Roger! betekent dit dat zij met Pinewood als partner een specialist erbij hebben op het gebied van cybersecurity. Hiermee kunnen we naast de zorg voor goede communicatiekanalen ook jou als klant beschermen tegen digitale risico’s.

Meer over Interstellar Group

Bekijk de website

Verder lezen over Pinewood?

Bekijk de website