Exite ICT
Slimme inzet van ICT met impact op morgen 

Doen wat je vooraf niet mogelijk had geacht. Dat is wat de medewerkers van Exite gelukkig maakt en wat hen drijft om het beste uit henzelf te halen. Zo brengen ze mens & technologie succesvol in balans en leidt hun ‘business wise’ aanpak tot concrete waarde voor zowel mens als organisatie.

Al sinds 1998 maakt Exite ICT impact met de slimme inzet van ICT- & Digital-diensten en -oplossingen voor het grotere MKB; van infrastructuur tot moderne werkplekoplossingen en van informatiebeveiliging & datamanagement tot het digitaliseren & automatiseren van bedrijfsprocessen.

Over

Exite ICT

Vanuit systeembeheer heeft Exite een uitgebreid portfolio aan ICT-diensten en -oplossingen opgebouwd. Klanten uit uiteenlopende branches zijn in staat hun maximale potentieel te benutten dankzij een rijke expertise op het gebied van infrastructuur, netwerk, moderne werkplek, cloud, en informatiebeveiliging. Daarbij wordt de eindgebruiker voorop gesteld, waardoor het ‘anywhere, any time, any device’ werken ook echt waargemaakt kan worden. Tegelijkertijd wordt ICT in lijn met de business gelegd, wat op het resultaat van morgen een krachtige impact heeft. 

Met Exite Digital herbergt Exite een specialist op het gebied van de digitale transformatie van bedrijfsprocessen. Aan de hand van een digitale strategie bouwt Exite Digital aan het fundament voor de digitale transformatie van organisaties. Dit kan er bijvoorbeeld toe leiden dat verkoop en/of e-commerce processen gedigitaliseerd & geautomatiseerd worden via een slim CRM-systeem. Oplossingen van Digital hebben als doel organisaties wendbaar en schaalbaar te maken, gericht op een gezonde (digitale) toekomst.

 

Waarom Exite ICT?

Exite is één van onze 'zusjes' vanuit de Interstellar Group. Een generalist waardoor wij op een breed gebied van ICT diensten onze klanten kunnen ondersteunen. Door een aanpak gericht op mens, proces en techniek stelt Exite organisaties in staat om hun ongekende vermogens te realiseren. Het geheime wapen: excellente dienstverlening gevoed door haar mensen. Door onderling en met de klant een harmonieuze samenwerking op te zetten, is Exite ICT in staat werkelijk slimme oplossingen te adviseren en met impact neer te zetten.   

Ask Roger! en Exite ICT 

Onze diensten sluiten op elkaar aan en kunnen niet zonder elkaar. Want wat is nu een mooie Cloud telefonie oplossing zonder informatiebeveiliging of goed netwerk? Onze diensten worden versterkt en verreikt met de diensten van Exite. Beter gezegd; ze vallen of staan! Door onze samenwerking is Exite ICT aan de andere kant een gecentraliseerde IT-dienstverlener die óók specialistische kennis en dienstverlening kan bieden zoals Cloud Telefonie, Contact Center oplossingen en Meeting Rooms. 

Verder lezen  over Exite

Bekijk de website

Meer over Interstellar Group

Bekijk de website