DataByte
Geeft ICT een gezicht 

Al meer dan 30 jaar opereert DataByte als full service ICT–dienstverlener in verschillende branches. Met bevlogen collega’s werken zij dagelijks aan infra- en softwareoplossingen. Door slim digitaliseren helpen zij organisaties efficiënter te werken, de kwaliteit te verhogen en klantverwachtingen beter te managen.

Of het nu gaat om communicatie, de moderne werkplek, infrastructuur en cloud of security. Praktische oplossingen, een overzichtelijke aanpak en heldere communicatie. Dat is hun manier!

Over 

DataByte

DataByte biedt een breed portfolio aan in samenwerking met Interstellar. Communicatie services zorgen ervoor dat je overal bereikbaar bent. Dit kan bijvoorbeeld om Connectiviteit of Telefonie gaan. Maar ook producten en diensten voor de Moderne werkplek maken het werk zo makkelijk mogelijk voor je medewerkers. Denk hierbij aan inrichting van Microsoft365 of Adoptie services. Ook voor Infrastructuur, Cloud en Security diensten zit je bij DataByte goed.

  Een ander onderdeel van Interstellar is Datamex, die valt onder DataByte met een vestiging in Breda. Samen met Solimas Den Bosch vormen zij een mooi geheel. 

Waarom DataByte?

DataByte maakt net als wij deel uit van Interstellar: een collectie van generalistische en specialistische ICT-bedrijven. In dit geval, zij een generalist en wij een specialist. Samen ondersteunen we je nog beter op een breed gebied van ICT-diensten. Onze gezamenlijke missie? “Wij worden de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland.”

Ask Roger! & DataByte 

Altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is het belangrijk dat de communicatie binnen je organisatie optimaal is ingericht. Medewerkers moeten altijd en overal bereikbaar zijn voor klanten, leveranciers en collega’s. En dat is waar we elkaar in vinden en waar we voor gaan. En in het bijzonder met Teams Calling. Ben je nog niet zover en wil je eerst een goede basis voor bijvoorbeeld de Moderne werkplek hebben, dan helpt DataByte je graag verder!

Meer over Interstellar Group

Bekijk de website

Meer over Databyte

Bekijk de website