CSN Groep
Samen bouwen aan de ICT van morgen 

Slimme IT-diensten, ervaren consultants en robuuste technologie. Dat is wat CSN Groep levert aan middelgrote en grote bedrijven in Nederland.

Over

CSN Groep

CSN Groep is een managed service provider gespecialiseerd in grafische werkplekken, beveiligde verbindingen en high performance computing. Hun werkwijze gaat uit van alle kennis, ervaring en het talent dat ze in huis hebben. Afgestemd op het vraagstuk of de uitdaging, schakelt de CSN Groep collega’s in die de opdracht uitvoeren. Een aanpak die borg staat voor zowel jouw succes als die van CSN. 

Sinds de oprichting in 1991 heeft CSN Groep met meer dan 1.500 organisaties samengewerkt om IT-vraagstukken op te lossen. Met slimme diensten, ervaren consultants en robuuste technologie ontzorgt CSN prachtige organisaties en bijzondere ondernemers.
 

 

Waarom CSN Groep

CSN Groep maakt net als wij deel uit van Interstellar: een collectie van generalistische en specialistische ICT-bedrijven. In dit geval, zij een generalist en wij een specialist. Samen ondersteunen we je nog beter op een breed gebied van ICT-diensten. Onze gezamenlijke missie? “Wij worden de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland.”

Ask Roger! & CSN Groep

Microsoft Teams is voor veel organisaties het platform voor alle vormen van collaboratie en communicatie. Wij zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen, telefonie- en omnichannel-oplossingen perfect functioneren vanuit Teams. Samen met CSN Groep zorgen wij ervoor dat elke hybride meeting een prettige ervaring is. Door verschillende communicatiekanalen te consolideren, verbeteren wij de gebruikerservaring en vereenvoudigen zij beheer, security en compliance.

Meer weten over  CSN Groep?

Bekijk de website

Meer over Interstellar Group

Bekijk de website