Event

Bootcamp - Hybrid meetings met Teams Rooms 

07-12-2022


Momenteel maakt slechts 6% van de vergaderruimten op kantoor het mogelijk dat deelnemers van thuis uit als gelijken aan de vergadering deelnemen**. Vergaderruimten lopen achter op de realiteit. Om je in staat te stellen hybride werken te laten werken, ben je uitgenodigd door Microsoft voor een exclusief persoonlijk evenement. Samen met ons en andere toonaangevende partners van Microsoft zullen we je organisatie in staat stellen om met de juiste technologie te slagen in een hybride wereld.

 
Tijdens deze eendaagse technische bootcamp, speciaal gemaakt voor IT-medewerkers, leer je alles wat je moet weten over Microsoft Teams Meeting Rooms, van functies tot netwerkgereedheid, ruimteontwerp en hoe de apparaten te beheren.  

Doe met ons mee om te ontdekken hoe eenvoudig het kan zijn om je organisatie in staat te stellen optimaal te werken in de hybride wereld dankzij de juiste technologie. We gaan in op Microsoft Teams Rooms - een moderne oplossing om hybride te vergaderen. Wij laten zien hoe een rijk ecosysteem aan apparaten een eenvoudig schaalbare oplossing biedt om je vergaderruimten te moderniseren en IT-middelen vrij te maken. Hierdoor kan je als IT concentreren op kernactiviteiten en hoef je je niet bezig te houden met op het oplossen van problemen in vergaderruimten.

Het programma van die dag ziet er als volgt uit:

09:00 uur - 16:00 uur Hybrid meeting met Teams Rooms 

16:00 uur - 17.00 uur Netwerken met een drankje en Device Experience 

**State of the Global Video Conferencing Device Market, Forecast to 2025. Frost & Sullivan. 2021


Registreren

Waarom deelnemen?

 • 1

  Leer hoe je met Teams Rooms vergaderruimtes hybride werk kunt faciliteren

 • 2

  Door het verkennen van de mogelijkheden van ruimteontwerp en audio-/videocomponenten zet je ruimten van alle maten en opstellingen om naar Teams Rooms 

 • 3

  Bespaar tijd en ontmoet alle toonaangevende OEM-hardwareleveranciers en Microsoft Surface op de markt tijdens de pauzes

 • 4

  Leer over ruimtebeheer, mogelijkheden voor troubleshooten en netwerkgereedheid

 • 5

  Woon meerdere hybride vergaderervaringen bij om te begrijpen hoe de technologie werkt voor eindgebruikers en IT-professionals

 • 6

  Stel je vragen aan de Teams Rooms-professionals van Microsoft over jouw bedrijfssituatie

 • 7

  Voltooi het Teams Meeting Rooms examen en ontvang een badge

Dit fysieke evenement vindt plaats op het kantoor van Microsoft. Let op: de voertaal van het evenement is Engels. Alleen individueel geregistreerde gasten zijn toegestaan met een maximum van 3 deelnemers per organisatie. Registreer je snel; het aantal plaatsen is beperkt.  

Registreren

De

locatie