Samenwerking met Winvision

Per 1 april heeft Ask Roger! de voice-gerelateerde activiteiten van Winvision overgenomen. We nemen de diensten op het gebied van Skype for Business en Microsoft Teams over van Winvision. De samenwerking past in het streven van beide bedrijven om meer focus aan te brengen in de dienstverlening naar klanten.
In Ask Roger! heeft Winvision de leidende partij in Nederland gevonden voor voice-gerelateerde activiteiten op het gebied van Skype for Business en Microsoft Teams. Zo werd Ask Roger! als eerste in Nederland door Microsoft SOF (Skype Operations Framework) gecertificeerd. Bovendien zijn zowel Winvision als Ask Roger! gecertificeerd als Microsoft Gold partner.

Han Kuster, Directeur Services van Winvision: “Dankzij deze samenwerking kunnen we ons nog meer richten op onze kerntaak: écht weten wat onze klanten beweegt en hun de beste en meest innovatieve ICT-oplossingen bieden; Cloud & Clear! Op deze manier garanderen we continuïteit in onze hoogwaardige dienstverlening naar onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat Ask Roger! met zijn jarenlange kennis en ervaring op communicatiegebied onze klanten uitstekend van dienst kan zijn.”

Rob Winkel: “Deze overname versterkt onze positie op communicatiegebied. Met onze vernieuwende omnichannel oplossingen bezorgen we onze klanten een ultieme klantbeleving. Dat doen we door data te integreren en gebruik te maken van artificial intelligence. Zo kunnen we onze klanten verder helpen in hun digitale transformatie. De samenwerking met Winvision zorgt ervoor dat we samen onze klanten nog breder kunnen ondersteunen in het gebruik van Office 365.”

Met de samenwerking treden ook de twee betrokken medewerkers van Winvision in dienst van Ask Roger! Van harte welkom Cor en Henk! Zo zorgen we ervoor dat de continuïteit en de klantkennis geborgd blijven. Voor bestaande klanten van Winvision verandert dus weinig. Sterker nog door deze nieuwe samenwerking krijgen zij toegang tot experts op het gebied van voice en Office 365 in de volle breedte. We zien uit naar een mooie duurzame samenwerking!