Ask Roger! wordt onderdeel van Interstellar Group

In de afgelopen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot de grootste, provideronafhankelijke, Microsoft voice, omnichannel contactcenter- en videospecialist van Nederland. Ask Roger! beschikt als Microsoft Gold Cloud Productivity Partner over zowel de Advanced Calling als de Advanced Meeting & Teams Rooms specialisatie. Onze nauwe samenwerking met Microsoft heeft onder andere geresulteerd in de ontwikkeling van een digitale baliedienst voor het Teams video conferencing platform.

We zien dat Telecom convergeert naar een workload binnen het ICT-domein, een transitie die als gevolg van de coronapandemie is versneld. Ask Roger! heeft een meer dan uitstekende uitgangspositie om in deze convergentieslag groei te versnellen en gelijktijdig te transformeren naar een organisatie met meer proactieve diensten die aansluiten bij de klantverwachting. Als onderdeel van Interstellar kan Ask Roger! haar serviceverlening verder optimaliseren, kwaliteit en continuïteit blijven garanderen en zich in zijn algemeenheid sneller ontwikkelen.

Daarbij zien we met elkaar de noodzaak in dat we als organisatie perspectief moeten bieden om talenten binnen te kunnen halen en aan boord te houden. Kundig personeel is een voorwaarde voor groei en continuïteit. Binnen Interstellar zijn interessante talentenprogramma’s voor het ontwikkelen van medewerkers aanwezig. Bovendien kunnen we werknemers blijven uitdagen door ze ervaring op te laten doen bij één van de andere deelnemingen binnen Interstellar.

Onze directie wordt voortgezet door Rob Winkel en Patrick Scherbeijn. Gerben Hoogwerff Kroon, neemt afscheid van Ask Roger! en zet zijn werkzaamheden verder voort bij ROGER365.io.

Ask Roger! blijft, net als alle andere leden van de collectie, een opzichzelfstaande onderneming met een eigen kwaliteit en cultuur. Door ons met de Interstellar-collectie te verbinden, komen de kwaliteiten in vele combinaties nóg beter tot hun recht. Hierdoor kunnen we altijd de oplossing bieden die precies voldoet aan de behoefte van de klant.

De reis van klanten naar een digital enterprise staat voor ons centraal. Deze digitalisering vraagt om constante kwaliteit, beveiliging, innovatie en adoptie. Elke reis is echter anders, waarvoor we graag met je in gesprek komen of blijven.

Over Interstellar

Interstellar is een collectie van generalistische en specialistische IT-bedrijven. Alle bedrijven zijn autonome ondernemingen met een eigen kwaliteit, specialisatie en identiteit. Samen vormen zij een sterke collectie voor de multidisciplinaire opgave die de digitale reis van MKB+-bedrijven vandaag de dag is. De groep bestaat sinds november 2021 uit generalistische IT-dienstverleners (DataByte, Solimas, Exite ICT en CSN Groep), specialisten op het gebied van cloud en security (Fundaments, DataExpert en Pinewood) en specialisten op het gebied van voice- en videocommunicatie (Ask Roger! en Qconferencing). Interstellar vertegenwoordigt in totaal meer dan 600 medewerkers en een omzet van 140+ miljoen euro.

Meer over Interstellar Group

Bekijk de website

Weten wat we samen voor jou kunnen betekenen?

Kom in contact!