Ask Roger! is Microsoft Advanced Specialization Teams Meeting Rooms Partner!

Na de specialisatie op het gebied van Teams Calling, hebben we hier een mooie titel aan toe mogen voegen. Wij zijn nu namelijk ook Advanced Teams Meeting Rooms partner! Hiermee krijgen wij van Microsoft een mooie erkenning, die aantoont dat wij bovengemiddeld veel kennis hebben van Microsoft Teams Meetings en Meeting Room systemen.  

Wat betekent dit?

Met dit label tonen wij aan dat niet alleen wijzelf, maar ook Microsoft ons ziet als de betere partner op het gebied van Teams Meetings en Meeting Rooms. Het kan je niet ontgaan zijn dat wij het belang van goede Meeting Rooms al een tijdje onderstrepen. Onze Rogers hebben zich de afgelopen maanden dan ook keihard ingezet om alle kennis in huis te halen, om er zo voor te zorgen dat wij onze klanten optimaal kunnen begeleiden in de implementatie van een Meeting Room.

Zo hebben 4 van onze engineers de benodigde certificeringen gehaald en heeft Microsoft referenties opgehaald bij klanten bij wie wij reeds Meeting Room systemen geïmplementeerd hebben. Zo kunnen wij ook in de praktijk bewijzen dat wij deze expertise bezitten!

Wil je net als al onze andere 75.000 actieve Teams gebruikers de beste Teams Meeting experience? Dan gaan onze Rogers natuurlijk maar al te graag met je aan de slag! Je kunt direct een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Dat doe je hier!

Aan de slag met Meeting Rooms?

Plan een meeting in

Lees verder over Meeting Rooms

Bekijk de pagina