Ask Roger! en Ctac tillen samen jouw Modern Workplace naar een hoger niveau

Goed nieuws! Ask Roger! slaat de handen ineen met partner Ctac, om zo klanten nog beter te kunnen helpen in alle uitdagingen van deze dag. We merken dat veel organisaties het afgelopen jaar versneld over zijn gegaan naar Microsoft Teams. Daarin zijn op dat moment de juiste prioriteiten gesteld, maar in de hectiek soms onderdelen vergeten die veel kunnen bijdragen aan je bedrijfsprocessen. 

Waarom samenwerken?

Ask Roger! voegt onder andere Telefonie en andere communicatiekanalen zoals Whatsapp toe aan Teams. Maar Microsoft Teams is maar een klein onderdeel van de hele Modern Workplace. En daar komen Ask Roger ! en Ctac mooi samen. Met elkaar helpen we klanten verder stappen te maken in de Office365 suite, maken we de omgeving stabieler, integreren we bijvoorbeeld SAP of Dynamics aan je telefonie en verbeteren we security.

Even voorstellen…

Ctac, die net als Ask Roger! Microsoft Gold Partner is, helpt grote organisaties bij het waarmaken van hun ambities. Dat doet het beursgenoteerde bedrijf onder meer door organisaties in retail, wholesale, real estate, manufacturing en professional services te helpen om hun kosten te optimaliseren, marges te verhogen, processen te stroomlijnen en ze in staat te stellen om hun klanten optimaal te bedienen.

Onderdeel van het aanbod van Ctac is de Modern Workplace. Dat is een digitale werkplek waar mensen efficiënt, veilig en eenvoudig online samenwerken. De Modern Workplace van Ctac maakt onder meer gebruik van oplossingen van Microsoft zoals Teams en SharePoint. Uiteraard maakt bellen ook een belangrijk onderdeel uit van die moderne werkplek. Ctac is als geen ander in staat om telefonie volledig te integreren met bedrijfssystemen van onder meer SAP en Microsoft.

Meer weten?

Ask Roger! en Ctac organiseren op dinsdag 14 september ook een round table over Enterprise Calling waarin alle aspecten van bellen met Teams aan bod komen. Voor meer info over deze kosteloze sessie of over wat Ask Roger! en Ctac voor jou kunnen betekenen, WhatsApp ons