Event

Webinar: Het geheim van een succesvolle Teams Meeting Rooms implementatie

15-09-2022

Na het succes van de eerste Meeting Rooms lunchsessie is het tijd voor het vervolg. Op donderdag 15 september is het weer tijd voor je lunchwandeling met Jorrit en Stefan in je oren!

In deze sessie gaan we dieper in op die Teams Meeting Rooms materie. Hoe maak je de keuze voor de juiste devices? Welke vereisten hebben verschillende ruimten? En heb je wel gedacht aan de bekabeling? Onze specialisten denken gelukkig overal aan, dus na dit webinar kun je direct aan de slag. 

Daarnaast nemen Jorrit en Stefan je mee in de implementatie. Wat kan je hiervan verwachten? En wanneer is alles dan klaar voor gebruik?

Dit alles wordt je op donderdag 15 september weer duidelijk in een halfuurtje. Tijdens de lunch tussen 12.00 en 12.30 uur praten Jorrit en Stefan je bij. Net als de vorige keer kan je de sessie ook als podcast luisteren. Dus, hup, geen excuus om geen lunchwandeling te doen!

Ik ben erbij!

NOTE: Het laatste deel van de implementatie, waarin je ervoor zorgt dat je medewerkers meeneemt in het gebruik van Teams Meeting Rooms, wordt behandeld in de laatste sessie van deze reeks. De datum waarop deze plaatsvindt zal later bekend worden gemaakt. Stay tuned!

De sprekers

Het programma

 • 1

  Korte recap
  We frissen het geheugen even op en bespreken kort wat er in de vorige sessie aan bod kwam.

 • 2

  Keuze voor devices
  Op basis waarvan maak je die en welke zijn geschikt voor jouw organisatie?

 • 3

  De implementatie
  Hoe gaat dat in zijn werk?

 • 4

  Hét geheim
  Van een succesvolle Teams Meeting Rooms implementatie

De

locatie

Lees verder over Meeting Rooms

Bekijk de pagina

Ik ben bij  de lunchsessie!

Inschrijven