Event

Webinar: De digitalisering van Gemeenten (terugkijken)

03-11-2020

Start met telefonie in Microsoft Teams

NOTE: Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Je ontvangt een opname.

De maatschappij digitaliseert en bedrijven – zowel profit als non-profit organisaties – moeten hierin mee om hun ‘klanten’ van dienst te kunnen blijven. Bovendien is het voor gemeenten enorm belangrijk om open en transparant te zijn: inwoners maken dagelijks gebruik van de digitale dienstverlening. Door de huidige omstandigheden is werken op afstand gelukt door Microsoft Teams versneld uit te rollen, maar voor veel gemeenten ontbreekt nog één cruciaal communicatiemiddel. Telefonie in Microsoft Teams.


Gebruikt jouw gemeente al Microsoft Teams? Start dan nu met telefonie in Microsoft Teams en verhoog gemak voor gebruikers en IT. Je hebt zo al je communicatie in één app.

In dit webinar inspireren we je als gemeente graag over meer mogelijkheden. Online loketten zijn bij de meeste gemeenten inmiddels ‘ingeburgerd’. Inwoners kunnen online hun zaken regelen – bijvoorbeeld een nieuw paspoort of rijbewijs aanvragen of een verhuizing doorgeven – en komen steeds minder in het gemeentehuis. Toch is dit nog niet voldoende om te voldoen aan de vraag – nee, de eis – van digitalisering. In een tijd waarin we genoodzaakt zijn om zo veel mogelijk vanuit huis te werken en bijeenkomsten met veel mensen te vermijden, hebben veel gemeentes uitdagingen. Want hoe moet het bijvoorbeeld met de raadsvergadering? En hoe zorg je ervoor dat de verschillende communicatiekanalen overzichtelijk worden afgehandeld?

Remco, Patrick en Jan verzorgden een webinar waar zij inspireerden over de digitalisering van gemeenten. 

 

Kijk het webinar hier terug


De sprekers

Het programma

 • 1

  Je doet kennis op over de uitgebreide telefonie functionaliteiten in Microsoft Teams Calling en de implementatie daarvan.

 • 2

  Je leert meer over de mogelijkheden van Contact Center oplossingen voor gemeenten.

 • 3

  Remco vertelt over de ontwikkelingen die hij ziet in gemeenteland rondom digitalisering.

 • 4

  We vertellen je over de mogelijkheden van Live Events om bijvoorbeeld raadsvergaderingen online te houden.

 • 5

  Je ontdekt hoe je toch zo snel mogelijk telefonie toevoegt aan Microsoft Teams als je een samenwerking hebt met GT Connect.

 • 6

  Jan vertelt als klant zijn visie op digitaal gemeentenland.

De

locatie