Event

Remote Working Summit

19-06-2023

Op maandag 19 juni vindt de 5e editie van het grootste kennisevent over hybride werken in de Benelux weer plaats! Een dag bomvol kennis en inspiratie, met 10 keynote sessies, meer dan 20 seminars en 7 live debatten en veel netwerkmogelijkheden op het beursplein. Ontdek in 1 dag (of delen hiervan) alles over de toekomst van hybride werken op het gebied van: HR(M), cybersecurity, managementtools, gezondheid, verbinding houden, technieken, wetgevingen, werkplek- en kantoorinrichting en nog veel meer! Extra mooi dit jaar is dat je het event voor het eerst fysiek kunt bezoeken. Met het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum als locatie, heeft de Remote Working Summit de perfecte uitvalsbasis voor deze dag gevonden.

Laat je tijdens de summit door de beste experts en praktijkdeskundigen bijpraten over actuele trends, how-to’s en ontwikkelingen op het gebied van hybride werken. Er worden veel inspirerende praktijkcases behandeld van en door verschillende A-merken en organisaties, waaronder Microsoft, Rabobank, Erasmus Universiteit, Audiocodes, ABN Amro, MVO Nederland, AboNed, AWN, Social en Cultureel planbureau, Cisco, Vrije Universiteit Amsterdam, Capgemini en nog veel meer. Neem vanuit het museumtheater live deel aan de paneldebatten, met meer 40 praktijk experts. Met discussies over onder andere de nieuwe werk(plek)mix, HR en personeel, verbinding houden en techniek, managementtools, welzijn van personeel en cyber security. Onze eigen Patrick Scherbeijn is er ook bij en vertelt je alles over hoe management kan bijdragen aan het goed faciliteren van hybride werken binnen organisaties, tegenwoordig een harde eis van sollicitanten. In keynotesessies, seminars en een paneldiscussie gaat hij met andere experts in gesprek over hoe techniek hierin kan bijdragen.

Deze 5e editie is dus voor het eerst fysiek te bezoeken. Meld je aan en bepaal zelf welke sessies je volgt. Tijdens de summit kun je live vragen aan de sprekers en panelleden stellen. Meer informatie over en inschrijven voor dit event kan op de officiële eventpagina.

Naar de officiële eventpagina

Het programma

 • 1

  Tussen 9.00 uur en 17.30 uur 
  De summit debatten in het theater

 • 2

  Tussen 09.00 uur en 17.30 uur
  De keynote sessies in de congreszaal

 • 3

  Tussen 09.00 uur en 17.30 uur
  De seminars in Glabs

 • 4

  Tussen 08.30 uur en 19.00 uur
  De meetingpoints in het Atrium

 • 5

  Tussen 17.30 uur en 19.00 uur
  De Gouden Werkplek Award uitreiking en netwerkborrel

De

locatie

Meer informatie over dit event 

Naar de officiële pagina