Event

Mini ISE After Summer Edition

27-09-2022

NOTE: Dit evenementen heeft al plaatsgevonden. Bekijk deze blog voor een recap!

Integrated Systems Europe, ook wel ISE genoemd, is de grootste AV-beurs ter wereld, waar alle grote spelers uit de AV-markt elk jaar weer hun nieuwste producten en diensten laten zien. Wij zijn er geweest en hebben voor jou gekeken welke nieuwste ontwikkelingen er plaatsvinden in deze markt. En uiteraard laten we dit graag aan je aan je zien!

Dat doen we door de ISE hierheen te halen! Op dinsdag 27 september laten we je samen met onze leveranciers de nieuwste producten op het gebied van Teams Meeting Rooms en Teams telefonie zien. Je kunt in gesprek met onze eigen specialisten, maar ook die van onze leveranciers. Ook Microsoft zal aanwezig zijn. Hun visie is bepalend voor de ontwikkeling van de markt, dus goed om te weten waar je de komende jaren aan toe bent. 

Ons pand in Diemen zal worden omgetoverd tot beursvloer. Alle AV-merken die wij verkopen zijn aanwezig. Er staan verschillende demo-opstellingen, zodat je de nieuwste videoconferencing en Teams telefonie-apparatuur direct zelf kunt uitproberen. Ga in gesprek met onze experts en laat je inspireren!

Om de drukte een beetje te spreiden, hebben we de dag verdeeld in 2 tijdsloten. Het eerste tijdslot duurt van 09.00 uur tot 12.00 uur. Hierbij is ontbijt inbegrepen. Het tweede tijdslot loopt van 13.00 uur tot 16.00 uur, waarbij je tussentijds wordt voorzien van de lekkerste hapjes van de barbecue. Je hoeft dus in beide gevallen niet bang te zijn dat je met een lege maag naar huis gaat!

Het programma

 • 1

  Neem een kijkje op de beursvloer
  En laat je inspireren door de nieuwste producten en diensten.

 • 2

  Ga in gesprek met de experts
  Wat is hun visie? En hoe staat jouw organisatie ervoor?

 • 3

  Met een gevulde maag naar huis
  Neem de tijd om te netwerken tijdens het ontbijt of de borrel!

De

locatie

Aankomende  events bekijken?

Bekijk het overzicht