PartnersInSocial

Met onze producten en diensten en zorgen we voor een optimale klantbeleving. Maar hoe tevreden zijn je klanten eigenlijk? Onze partner InSocial helpt je met het meten van tevredenheid en het ophalen van feedback.


1uur.nu

1uur.nu is een van de partners waarmee wij een mix van adoptie-activiteiten voorstellen aan de klant. Denk hierbij aan 1-op-1-trainingen op de werkvloer, klassikale trainingen, floorwalking en maatwerksessies voor verschillende afdelingen. Met als doel mensen in hun kracht  zetten en een optimale samenwerking tussen medewerker en techniek creëren.


AudioCodes

AudioCodes is een toonaangevende leverancier van geavanceerde oplossingen voor voice networking en mediabewerking voor de digitale werkplek. Als Channel Partner van AudioCodes bouwen we samen aan uw Unified Communication oplossingen.


T-Mobile

Door de samenwerking met T-Mobile kunnen we een totaaloplossing bieden op het gebied van zakelijke telecom en IT. Met T-Mobile kan de ondernemer zelf de regie in handen houden. De producten en diensten zijn flexibel en sluiten altijd aan bij de specifieke situatie. Daarbij doet T-Mobile er alles aan om de best mogelijke service te bieden. De ondernemer houdt graag zelf de regie in handen. Vanzelfsprekend, want je werkt op de manier die het beste bij je past. Zij begrijpen dat ieder bedrijf anders is en een eigen dynamiek heeft. We kunnen door deze samenwerking oplossingen bieden die mee veranderen met de wensen van de ondernemer.


Microsoft GOLD Partner Communications Competency

Certified Partners hebben een hoge mate aan competentie en expertise op het vlak van Microsoft-technologieën, en kunnen hun deskundigheid aantonen in een of meer Microsoft competenties.


Cisco Premier Partner
  • Advanced Collaboration Architecture Specialisatie
  • ATP Cisco Telepresence Video Express

Cisco sluit partnerships met exclusief geselecteerde organisaties die een aanvulling vormen op de Cisco-technologieën en -diensten, zodat Cisco de veranderende eisen van klanten beter tegemoet kan komen. Partners zijn essentieel voor het succes, omdat zij ervoor zorgen dat klanten gebruikmaken van de technologieën, oplossingen en diensten van Cisco.


Vodafone

Als partner van Vodafone helpen wij uw infrastructuur te verbeteren. Vodafone is leverancier van de vaste & mobiele connectiviteit, infrastructuur en unified communcations oplossingen. Samen leveren wij schaalbare en flexibele oplossingen, die uw medewerkers met elkaar in verbinding brengen. Het resultaat: u kunt optimaal klantgericht werken.


Tele2 Business Partner

Partners zijn Telecom en ICT experts waarmee Tele2 Zakelijk nauw samenwerkt op het gebied van communicatieoplossingen voor zakelijke klanten. De producten, diensten en expertise van deze partners sluiten naadloos aan op de diensten van Tele2 Zakelijk. Zo kunnen we een passende oplossing realiseren voor elke klant, ongeacht de complexiteit.


Anywhere365 Value Added Partner

Als partner van WorkstreamPeople leveren we Anywhere365 met de daarbij behorende integraties van bestaande CRM en ERP systemen. De oplossingen stellen onze klanten in staat om op basis van Microsoft Lync een modern dialoog-gebaseerde Unified Contact Center oplossing te implementeren.


TOPdesk: Your guides to service excellence

Als solution partner van TOPdesk helpen wij uw dienstverlening te verbeteren. Wij koppelen Skype for Business of uw telefooncentrale met TOPdesk. TOPdesk is leverancier van de gelijknamige service management applicatie. TOPdesk wordt ingezet om intern (aan de eigen medewerkers) of extern, klantondersteuning te bieden op het gebied van meldingen, aanvragen, reserveringen, etc.


OGD

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling. Dat doet het bedrijf in de vorm van detachering, uitbesteden, projecten en advies. Klanten roemen de flexibiliteit, vriendelijke prijsstelling en informele organisatie van OGD. De OGD-cultuur van kennis delen en vernieuwen zorgt dat het bedrijf al sinds 1987 hoogwaardige ict-oplossingen biedt. OGD ontwikkelde onder meer Lift voor Professional Services Automation en TOPdesk voor servicemanagement. Deze oplossingen zijn inmiddels in zelfstandige ondernemingen ondergebracht.


oneCentral Business en Hosting partner

Een Partner als oneCentral levert ons de CloudDNA, de bouwstenen waarmede wij onze cloud diensten gestalte kunnen geven. oneCentral is leverancier van zeer scherpe verkeerstarieven, betrouwbare en redundante data verbindingen en state of the art hosting faciliteiten o.a. op VMware, KVM en andere virtuele oplossingen.


Estos Expert Partner

Ask Roger! is gespecialiseerd Estos partner met een focus op integratie met CRM/ERP applicaties. Estos is onder meer bekend van ProCall, de welbekende CTI oplossing voor zakelijke omgevingen.


Bechtle

Bechtle is Duitslands grootste onafhankelijke IT-systeemintegrator, een sterke partner voor toekomstgerichte IT-architectuur en de toonaangevende IT-eCommerceprovider van Europa.


Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice