MVO


Afval scheiden, in zuinige auto’s rijden, kennis delen, recyclen, innoveren, betrokkenheid bij maatschappelijke projecten en zorg voor dieren: we zijn allemaal steeds bewuster van het belang zelf iets bij te dragen aan de maatschappij.

Dat geldt ook voor ons, als Rogers. Onze servers en diensten zijn ondergebracht in een energiezuinig datacenter, waarmee we ons stroomverbruik sterk hebben gereduceerd. Ons afvalmateriaal wordt milieuvriendelijk afgevoerd en omdat wij ons bewust zijn van de stijgende CO2-uitstoot stimuleren wij het gebruik van zuinige, milieuvriendelijke auto’s. Ook maken we zoveel mogelijk gebruik van online communicatie en video vergaderingen om autoreizen zo beperkt mogelijk te houden.

Verder zijn we zakenpartner van het KWF Kankerbestrijding, waarmee we  hun maandelijkse onderzoeken steunen.  Hoe mooi zou het zijn als we de droom van miljoenen mensen uit kunnen laten komen? De droom dat we leven in een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Als Delfts bedrijf voelen we ons verbonden met de stad en vinden we het belangrijk om sportieve activiteiten te ondersteunen. Daarom sponsoren wij het junioren selectieteam C1 van Ring Pass Delft met onder meer shirts en trainingspakken. Het team is onderdeel van het tophockey beleid van Ring Pass

In de wintermaanden ondersteunden wij de jaarlijkse, tijdelijke DSW Schaatsbaan in het centrum van Delft. Dit sympathieke evenement trok jaarlijks ruim 100.000 bezoekers en zorgt voor een gezellige warme wintersfeer voor jong en oud.

Soms zit het in kleine dingen, maar uiteindelijk kunnen we samen het verschil maken.
Ook opstaan tegen kanker als onderneming? Kijk voor informatie op de website:
http://www.staoptegenkanker.nl/voorbedrijven

Creatie en Realisatie The MindOffice