Teams Support Engineer

Ask Roger! zoekt Teams Support Engineers voor ons team Customer Managed Engagement waarvan het hart sneller gaat kloppen van Microsoft Teams & O365 en je het leuk vindt om onze klanten te helpen. Spreekt jou dit aan en wil jij de Teams Support Engineer worden binnen het Microsoft Portfolio en dagelijks werken aan uitdagende en complexe functionele & technische cases bij Internationale klanten dan ben je bij Ask Roger! aan het juist adres!

Wat ga je doen?

Het maakt niet uit of je nu al senior bent op het Microsoft Portfolio of het vak nog moet leren. Bij Ask Roger! bieden wij voor iedere rol een opleidingsplan met zowel hard- als softskills trainingen. Door het behalen van een certificaat en daarbij de aantoonbare skills krijg jij direct een mooie marktconforme beloning. Een beloning in de vorm van groei in salaris en zelfs en leaseauto die hoort bij je rol. Jij kunt dus groeien als individu als in salaris, jij bepaalt de snelheid! Je krijgt alle ruimte en begeleiding om dit meer jarenplan te doorlopen. Jij zit aan het stuur en bepaalt het tempo van een mooi carrière binnen Ask Roger!

Als Junior Teams Support Engineer start je direct met je opleidingsplan (intern / extern) door het behalen van certificaten en aantoonbare skills krijg je per onderwerp direct een beloning dit kan oplopen van een groei van € 675,- bruto per maand binnen 12 maanden!

Als Medior Teams Support Engineer kun je door het doorlopen van en het realiseren van je opleidingsplan, certificeringen en aantoonbare skills binnen 12 maanden groeien met bruto maandsalaris van € 450,-.

Als Senior Teams Support Engineer kun je door het doorlopen van en het realiseren van je opleidingsplan, certificeringen en aantoonbare skills binnen 12 maanden groeien in bruto maandsalaris van € 450,-.

Vanuit de Medior en Senior rol kun je doorgroeien naar Field Engineer waar je naast support cases ook wordt ingezet op beheer, het uitvoeren van Non Standard Changes, Fast Track projecten op locatie van onze klanten. Hier hoort naast een mooie leaseauto die je zelf mag uitzoeken, en door het doorlopen van je persoonlijk opleidingsplan / behalen van certificeringen een salarisgroei binnen 12 maanden van € 450,- bruto per maand.

De rol Senior, Medior en Junior wordt bepaalt wat je kennis en ervaring is binnen het Microsoft Portfolio. Klik voor een uitgebreidere beschrijving van de rol. Klik hier voor Junior- Medior- Senior. Je kunt ook gewoon direct contact opnemen met ons om een kennismakingsgesprek te plannen. Wij zien jou graag in ons nieuwe pand!

Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.

Opleiding

Minimaal mbo niveau 4 (bij voorkeur IT gerelateerd)

Ervaring

Afhankelijk van het niveau Junior Medior Senior

Taal

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Kennis

Je bent bereid om je kennis uit te breiden door het behalen van certificeringen en het volgen van workshops en trainingen

Wat bieden wij?

Ask Roger! is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een gezellig team met eindeloze mogelijkheden die precies passen bij jouw behoeften.

Het personeel is ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. De mogelijkheid om te studeren en behalen van certificeringen worden afgewisseld met onder andere gezelligheid met borrels in ons eigen Grand Café, bedrijfsuitjes, een lekkere gratis lunch en ga zo maar door, alles wat jij nodig hebt om niet alleen in een interessant bedrijf te werken, maar ook om je een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat.

Hier horen uiteraard ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen, opleidingstraject, een laptop, doorgroeimogelijkheden waar ook een leaseauto bij hoort, en een goede pensioensregeling bij. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Je bent natuurlijk nog lang niet uitgeleerd!

Kom sfeer proeven

Heb je interesse in een baan bij Ask Roger!, maar is direct solliciteren een te grote stap en wil je eerst sfeer komen proeven? Doen we toch gewoon eerst een kop koffie (of thee natuurlijk)! Liever iets sterker? Aanschuiven bij de vrijmibo is ook altijd nog een optie ;)

Maak een afspraak

Meer informatie en solliciteren?

Dat kan hier

Lees verder over Ask Roger!

Bekijk de pagina