Vacature Sitecore Developer

40 uur

Bij Ask Roger! zeggen wij ‘Creating happy customers!”. Dat kunnen wij alleen realiseren als onze Rogers goed op hun plek en in hun vel zitten, door met plezier naar het werk te gaan. Kortom; ‘Creating happy employees’. Ga jij de uitdaging als Sitecore developer aan?
Als ervaren Sitecore developer word je betrokken bij het gehele ontwikkelproces, van ontwerp tot design en ontwikkeling tot testen. Hierbij word je meegenomen in de Agile ontwikkeling en implementatie van state-of-the-art oplossingen waarbij je nauw samenwerkt met de business. Het gaat hier vaak om nieuwe technieken, hoog-kritische systemen met veel eindgebruikers waar de lat hoog ligt. Het is dan ook belangrijk dat topkwaliteit vanzelfsprekend is.

Jouw uitdaging als Sitecore Developer

• Het ontwikkelen van webapplicaties, platformen en portalen middels Sitecore XP, ASP.NET, Azure en client-side frameworks
• Het vertalen van (non)functionele wensen naar de technische oplossing;
• Blijven vernieuwen en groeien op het gebied van nieuwe tools, ontwikkelingen en technologieën in de markt.

Haal het maximale uit Sitecore voor marketing & communicatie

Bij Ask Roger! draait alles om het creëren van Connected Experiences. Anders gezegd, ervoor zorgen dat alle kanalen en touchpoints die een klant heeft met een organisatie dezelfde, optimale ervaring hebben. Onze prioriteit bij elk Sitecore project is daarom ervoor te zorgen dat de technische realisatie en de inrichting van het Sitecore platform de marketeer en contentbeheerder maximaal ondersteund om de marketing doelstellingen te realiseren. Techniek en marketing werken vanaf het begin nauw samen om dit te realiseren en onze adoptiestrategie zorgt ervoor dat marketing en communicatie gedurende de gehele samenwerking het maximale blijft halen uit het Sitecore Experience platform.

Wat biedt Ask Roger! jou?

Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), auto van de zaak en een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s.

Durf jij de uitdaging aan?

Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden. Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn!

Welke kennis en vaardigheden zoeken we in jou?

• je hebt ruime ervaring met het Sitecore Experience platform, op basis van de Helix architectuur
• je hebt minimaal 3 jaar ervaring als ASP.NET en C# Developer
• je heb minimaal 2 jaar ervaring met Microsoft Azure
• je hebt HBO/academisch denk- en werkniveau
• je bent communicatief sterk
• je kunt snel schakelen
• je wilt jezelf blijven ontwikkelen
• je durft ook nee te zeggen

Kom jij een drankje doen in ons Grand Café?

Ben je een Sitecore fan en krijg je een kick van het volledig uitnutten van het platform? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je sollicitatie sturen naar Linda Looye, HR en Recruitment, llooye@askroger.nl. Ook als je eerst meer wilt weten over de vacature kun je bij Linda terecht!

Ik ga  de uitdaging aan!

Solliciteer

Meer weten over Ask Roger!?

Bekijk de pagina