Senior Voice Engineer Cisco Teams

Kennen Cisco en Microsoft geen geheimen voor jou? Wij zoeken een Engineer die klaar is voor uitdagende projecten bij onze grote klanten!

Wat ga je doen?

Als Cisco/Teams Engineer implementeer je de Unified Communications oplossingen die Cisco biedt. Als Engineer weet je de wens van de klant om te zetten naar een technisch ontwerp. Echt met de klant meedenken en zorgen dat zij slimmer kunnen werken. Vervolgens ben jij in staat de oplossingen zelfstandig te configureren, te implementeren en te verbeteren. Uiteraard ben jij een topper in troubleshooten en ben je de sparringpartner voor de 1ste en 2de lijn engineer.

Kortom: een leuke functie waar je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en technische uitdaging krijgt!

Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.
En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij?

Wij helpen je graag het beste uit jezelf te halen en bieden je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen Ask Roger!.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), laptop van de zaak, auto van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s.

Jouw achtergrond

Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden. Je wilt in jezelf blijven investeren en bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het vakgebied. Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn!

Wat nog wel van belang is voor ons:

• Je beschikt over HBO diploma richting ICT
• 5 jaar relevante werkervaring met telefonie, collabration, videoconferencing, Cisco, Callmanager, Cisco UCCX en/of VM ware
• Relevante werkervaring met MS Teams
• In bezit van CCNA of MSCA certificeringen
• Klantgericht, communicatief vaardig, geen 9 tot 5 mentaliteit
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• In bezit van rijbewijs B

Jouw actie

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Linda Looye via, email: llooye@askroger.nl of via telefoonnummer: +31 (88) 275 76 32

Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 1 week kan je van ons een reactie verwachten.

Meer over Ask Roger!?

Bekijk de pagina

Direct solliciteren?

Dat kan hier