Senior Support Engineer

Ben jij een ervaren Senior Support Engineer met specifieke kennis op het gebied van Teams Calling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij, bij Ask Roger! in Delft zijn een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van technologieën voor het verbeteren van de communicatie van onze klanten, met name gericht op Teams Calling oplossingen. Wij zijn op zoek naar een Senior Support Engineer die zich bezig gaat houden met het oplossen van derde lijns incidenten, het begeleiden van collega's en het verbeteren van processen.

Wie zijn wij?

Ons groeiende team bestaat inmiddels uit meer dan 50 Rogers. En die Rogers zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Want als organisatie wil je actief – en het liefst proactief – zorgen dat je altijd en overal in touch bent met diverse doelgroepen. Zonder ingewikkelde toestanden, kanaal onafhankelijk met iedereen kunnen communiceren op een menselijk en interactieve manier. Dit doen we met de implementaties van onze 3 hoofdproposities: Microsoft Teams Phone, Contact Center en Teams Meeting Rooms.

Dat is wat we voor klanten doen. Of het nu gaat om contact via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, we verbinden door! We zorgen dat je processen worden geoptimaliseerd en geïntegreerd – zodanig dat je productiviteit en dus je klanttevredenheid worden verhoogd. En daar worden onze Rogers blij van. Successen vieren we dan ook met elkaar!

Als Senior Support Engineer bij Ask Roger! zal je de kans krijgen om deel uit te maken van een ambitieus en innovatief team, waar je jouw kennis en ervaring kunt inzetten om onze klanten te helpen hun communicatie via Teams Calling naar een hoger niveau te tillen.

ID weergave Certificaten

MS-700 certificering & AudioCodes certificering (pré)

Poppetje met duimpje omhoog Ervaring

Ervaring met Contact Center software, bij voorkeur Anywhere365

Poppetje met spreekwolkje Taal

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Lampje Kennis

Je bent bereid om je kennis uit te breiden door het behalen van certificeringen en het volgen van workshops en trainingen

Wie is

Ask Roger!?

Ons groeiende team bestaat inmiddels uit meer dan 50 Rogers. En die Rogers zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Want als organisatie wil je actief – en het liefst proactief – zorgen dat je altijd en overal in touch bent met diverse doelgroepen. Zonder ingewikkelde toestanden, kanaal-onafhankelijk met iedereen kunnen communiceren op een menselijke en interactieve manier. Dit doen we met de implementaties van onze 3 hoofdproposities: Microsoft Teams Phone, Contact Center en Teams Meeting Rooms.

 

Dat is wat we voor klanten doen. Of het nu gaat om contact via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, we verbinden door! We zorgen dat je processen worden geoptimaliseerd en geïntegreerd - zodanig dat je productiviteit en dus je klanttevredenheid worden verhoogd. En daar worden onze Rogers blij van. Successen vieren we dan ook met elkaar!

 

Wat bieden wij?

  • Ask Roger! is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een gezellig team met eindeloze mogelijkheden die precies passen bij jouw behoeften. 

  • Het personeel is ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Jij krijgt de mogelijkheid om te specialiseren en certificeren binnen jouw kennisgebied. Wij zorgen ook voor de nodige afleiding en gezelligheid met borrels, bedrijfsuitjes, een lekkere gratis lunch en ga zo maar door, alles wat jij nodig hebt om niet alleen in een interessant bedrijf te werken, maar ook om je een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. 

  • Hier horen uiteraard ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen, een mooie leaseauto naar keuze, een laptop, een telefoon en een goede pensioensregeling bij. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Je bent natuurlijk nog lang niet uitgeleerd!

Meer informatie en solliciteren?

Dat kan hier

Lees verder over Ask Roger!

Bekijk de pagina