Project Management ondersteuner

Voel jij je thuis in projectmanagement? Vind je het leuk om te organiseren en plannen? Ben je communicatief sterk? Kun je veel ballen tegelijk in de lucht houden zonder dat je in de stress schiet en overzicht verliest? En toon je graag eigen initiatief? Dan geloven wij dat jij deze functie goed kunt vervullen.

Wat ga je doen?

Hoe jouw takenpakket er precies uitziet? Dat verschilt per project. Duidelijk is wel dat je een variatie aan werkzaamheden uitvoert. Jij bent de administratieve en organisatorische steun en toeverlaat van de projectmanager. Jij zorgt voor structuur, bewaakt het overzicht, denkt vooruit en regelt met vooruitziende blik wat nodig is om het project op rolletjes te laten lopen.

Je kunt o.a. denken aan:

• Controleren van de aangeleverde projectinformatie op volledigheid en invoeren van nieuwe opdrachten in ons systeem;
• Projectdossier actueel en op orde houden;
• Adviseren en ondersteunen van de projectmanager(s);
• Zorgen voor een efficiënte project organisatie, conform processen;
• Zorgen voor de projectplanning;
• Voortgangsbewaking door tijdig afwijkingen te signaleren;
• Voorbereiden rapportages;
• Financiën monitoren en facturen versturen;
• Het verwerken van de documentatie in de projectadministratie na oplevering van een project en het samenvoegen van de einddocumentatie.

Projectdossiers die op orde zijn. Daar zet je je graag voor in en krijg je energie van. Je bent dan ook zorgvuldig in je werk, communiceert helder en kunt goed schakelen tussen diverse taken. Daarnaast houd je van aanpakken.

Kortom: geen dag is hetzelfde en aan variatie is geen gebrek in jouw functie.

Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco.

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij?

Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Je directe collega’s houden van aanpakken en een geintje op zijn tijd.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Helaas zijn we door Covid-19 momenteel wat beperkter op dit vlak, maar die leuke collega’s blijven ook virtueel zorgen voor de goede werksfeer 😉.

Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), telefoon en laptop van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Er zijn oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.

Jouw achtergrond

Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden. Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn!

Natuurlijk hebben we een lijstje met eisen. Maar het belangrijkste is eigenlijk dit: je bent een leuk, hardwerkend mens dat er echt voor gaat. Waarvoor? Voor een fijne, productieve werkdag, een gezellige band met je collega’s, een topresultaat voor de klant en moe maar voldoen weer naar huis. Je snapt dat we het met zijn allen moeten doen, en je gaat uitdagingen niet uit de weg.

Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn! Wat nog wel van belang is voor ons:
• je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring met projectondersteuning, het liefst op het gebied van ICT
• je bent vaardig met Microsoft-applicaties
• je bent daadkrachtig en je regelt ‘het’, wat het ook is
• je hebt kennis en ervaring op het gebied van projectmatig werken
• je hebt een positieve instelling
• je bent in staat zelfstandig te werken en initiatief te nemen

Jouw actie

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Linda Looye via, email: llooye@askroger.nl of via telefoonnummer: +31 (88) 275 76 32

Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 1 week kan je van ons een reactie verwachten.

Ben jij dé persoon voor deze functie?

Solliciteer!

Meer over Ask Roger?

Bekijk de pagina