Medior/Senior Projectmanager

Haal jij plezier uit het succesvol uitvoeren en opleveren van projecten? Vind jij het leuk om de leiding te nemen over een project en heb je daarbij een enorme drive om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken! Wacht niet langer en stel jezelf aan ons voor!


Wat ga je doen?

Als projectmanager bij Ask Roger! ben je verantwoordelijk voor het projectresultaat in termen van budget, scope, planning, benodigde resources en kwaliteit. Je maakt onderdeel uit van het projectteam en je werkt o.a. samen met de afdelingen Sales, engineering, Consultancy, het Bedrijfsbureau en natuurlijk de klantorganisatie. Je rapporteert aan de manager van het Projectteam.

Je begeleidt het proces vanaf de opdracht tot aan de overdracht naar beheer. Hierbij zorg je ervoor dat alle resources die nodig zijn voor een succesvolle realisatie op tijd beschikbaar zijn en vertaalt dit naar een realistische planning. Op elk gewenst moment ben je in staat om stakeholders te informeren over de status van het project.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de interactie en communicatie met alle betrokkenen (intern en extern).

Kortom: een hele leuke rol in een organisatie met een down-to-earth cultuur, waar je met uitdagende, complexe projecten aan de slag kunt. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verbreden, maar ook om jouw ideeën te delen en op te pakken.Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.


Wat bieden wij?

Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Je directe collega’s houden van aanpakken en een geintje op zijn tijd.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Helaas zijn we door Covid-19 momenteel wat beperkter op dit vlak, maar die leuke collega’s blijven ook virtueel zorgen voor de goede werksfeer 😉.

Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), telefoon en laptop van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Er zijn oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.

Opleiding

Mbo/hbo werk- en denkniveau

Ervaring

5 jaar ervaring met het managen van ICT opdrachten

Taal

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Kennis

Je bent in bezit van één of meerdere project ICT-methodologie certificaten zoals Prince2 Foundation & Practitioner

Wie is

Ask Roger!?

Ons groeiende team bestaat inmiddels uit meer dan 50 Rogers. En die Rogers zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Want als organisatie wil je actief – en het liefst proactief – zorgen dat je altijd en overal in touch bent met diverse doelgroepen. Zonder ingewikkelde toestanden, kanaal-onafhankelijk met iedereen kunnen communiceren op een menselijke en interactieve manier. Dit doen we met de implementaties van onze 3 hoofdproposities: Microsoft Teams Phone, Contact Center en Teams Meeting Rooms.

 

Dat is wat we voor klanten doen. Of het nu gaat om contact via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, we verbinden door! We zorgen dat je processen worden geoptimaliseerd en geïntegreerd - zodanig dat je productiviteit en dus je klanttevredenheid worden verhoogd. En daar worden onze Rogers blij van. Successen vieren we dan ook met elkaar!

 

Wat bieden wij?

  • Ask Roger! is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een gezellig team met eindeloze mogelijkheden die precies passen bij jouw behoeften. 

  • Het personeel is ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Jij krijgt de mogelijkheid om te specialiseren en certificeren binnen jouw kennisgebied. Wij zorgen ook voor de nodige afleiding en gezelligheid met borrels, bedrijfsuitjes, een lekkere gratis lunch en ga zo maar door, alles wat jij nodig hebt om niet alleen in een interessant bedrijf te werken, maar ook om je een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. 

  • Hier horen uiteraard ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen, een mooie leaseauto naar keuze, een laptop, een telefoon en een goede pensioensregeling bij. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Je bent natuurlijk nog lang niet uitgeleerd!

Meer informatie en solliciteren?

Dat kan hier

Lees verder over Ask Roger!

Bekijk de pagina