Medior Projectmanager

Haal jij plezier uit het succesvol uitvoeren en opleveren van projecten? Vind jij het leuk om de leiding te nemen over een project en heb je daarbij een enorme drive om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken! Wacht niet langer en stel jezelf aan ons voor!  

Wat ga je doen?

Als projectmanager bij Ask Roger! ben je verantwoordelijk voor het projectresultaat in termen van budget, scope, planning, benodigde resources en kwaliteit. Je maakt onderdeel uit van het projectteam en je werkt o.a. samen met de afdelingen Sales, engineering, Consultancy, het Bedrijfsbureau en natuurlijk de klantorganisatie. Je rapporteert aan de manager van het Projectteam.

Je begeleidt het proces vanaf de opdracht tot aan de overdracht naar beheer. Hierbij zorg je ervoor dat alle resources die nodig zijn voor een succesvolle realisatie op tijd beschikbaar zijn en vertaalt dit naar een realistische planning. Op elk gewenst moment ben je in staat om stakeholders te informeren over de status van het project.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de interactie en communicatie met alle betrokkenen (intern en extern).

Kortom: een hele leuke rol in een organisatie met een down-to-earth cultuur, waar je met uitdagende, complexe projecten aan de slag kunt. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verbreden, maar ook om jouw ideeën te delen en op te pakken.

Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco. 

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij?

Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Je directe collega’s houden van aanpakken en een geintje op zijn tijd.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Helaas zijn we door Covid-19 momenteel wat beperkter op dit vlak, maar die leuke collega’s blijven ook virtueel zorgen voor de goede werksfeer 😉.

Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), telefoon en laptop van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Er zijn oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.

Jouw achtergrond

Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden. Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn!

Om succesvol te kunnen zijn als Projectmanager binnen Ask Roger! neem je het volgende met je mee:

In deze veelzijdige functie beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een verbinder die graag samenwerkt en anderen inspireert. Je bent een resultaatgerichte professional die stevig in zijn schoenen staat en die kan schakelen op verschillende niveaus. Je hebt de energie en de gedrevenheid om stakeholders binnen de klantorganisatie en of partnerorganisatie mee te krijgen.

Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn! Wat nog wel van belang is voor ons:
• je hebt 5 jaar ervaring met het managen van ICT opdrachten
• je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau
• in bezit van één of meerdere project ICT-methodologie certificaten zoals Prince2 Foundation & Practitioner
• je hebt sterke interpersoonlijke vaardigheden waaronder faciliteren en coachen en bent in staat om te leiden
• je bent klantgericht, overtuigend, assertief en pragmatisch
• je bent een samenwerker
• je wilt jezelf blijven ontwikkelen

Jouw actie

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Linda Looye via, email: llooye@askroger.nl of via telefoonnummer: +31 (88) 275 76 32

Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 1 week kan je van ons een reactie verwachten.

Ask Roger! in een notendop?

Bekijk de pagina

Direct solliciteren?

Dat kan hier!